BlogPost.Timpul.md
27.03.2014

Dodon: bidonul care merge de două ori la apă!

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Cel mai socialist capitalist de la Sadova – Igor Dodon – a reluat cântatul la balalaica Uniunii Euro-Asiatice. A început să promoveze din nou integrarea în Uniunea Vomală, ceea ce tot el, în 2011, numea o utopie!

Lui Igor Dodon îi place să se erijeze în postura de statalist, economist, politician, blogger, moldovenist, etc, etc. Mai nou – este un geostrateg iscusit. Al naibii de iscusit! Doar că…  un pic penibil!

Cum naiba poţi să spui azi că Uniunea Vomală este o utopie, ca mâine să propui integrarea în ea?! Igor Dodon, vreţi să ne integrăm în utopie? De fapt, curvia politică este specifică politicienilor de pe Bâc, care azi îşi schimbă partidul, mâine îşi schimbă orientarea!

Trebuie să menţionăm că noua-veche orientare a lui Dodon a reapărut pe tapet după o pauză de câteva luni. Atenţie – atunci când asiaticul Ianukovici făcea masacru pe Maidan, iar mai târziu arhitectul Uniunii Vomale, Putin, anexa Crimeea – atunci Dodon luase găluşca în gură. Şi nu se promova cu spoturi de integrare în Uniunea Vomală, ci cu clipuri plătite despre susţinerea lui Gorgos, „soluţia” pensionarilor, etc.

Acum, după ce apele s-au liniştit, Dodon vrea să revină pe val. Doar că uită un vechi proverb românesc – ulciorul nu merge singur de două ori la apă.

Chiar şi în „moldoveneasca lui Dodon”, proverbul sună tot la fel  – bidonul nu merge de două ori la apă!

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Problema este ca n-e facem de rusine cu pleava moldovei.Toti sunteti la fel niste hoti,betivi,criminali,viiolatori,inculti,adica cu alte cuvinte oaia neagra …

来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq   &

If you find yourself fascinated with Virginia death certificates which are not occuring at the Virginia Department of Health like …

Din pacate oamenii nu sunt informati pe deplin ce impact si consecinte au in lumea subtila aceste donari de organe …

  咨询电话请拨打:13832771638 24小时在线QQ:59458991 49870222 金达压瓦机械设备厂 压瓦机|彩钢压瓦机|角驰压瓦机|彩钢角驰压瓦机_金达压瓦机械设备厂 c型钢机,彩钢&#3

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog