BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net12.03.2014

Vladimir Voronin a pierdut legătura cu obrazul și cu bunul simț

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

O invstigație jurnalistică arată că Vladimir Voronin a pierdut legătura cu obrazul și cu bunul simț, când a fost la guvernare, precum și după.

Astfel, proletarul Vladimir Voronin, comunistul sărman, a însușit în 2006 două automobile de stat, pe care le-a trecut în garajul partidului său, în urma unei licitații unde au participat … nu se știe cine, pentru că nu a fost transparentă. În acest mod, Voronin a luat un ZIL41047 și un GAZ1402, care erau utilizate pentru întâmpinarea delegațiilor oficiale, pe timpul președintelui Mircea Snegur.

Vedem că, Voronin a scuipat peste tot, chiar și peste bunurile statului, acumulând astfel încă două mașini la colecția sa de bijuterii pe roți, în valoarea de peste 70 milioane lei.

Cred că lui Voronin ar trebui să-i fie rușine față de colegii săi și față de electorat, pentru că, în timpurile când toți se așteptau la ridicări de salarii, pensii, ridicări de condiții de trai, Voronin se ocupa cu ”furtul” din garajul statului și nu doar.

Săptămâna trecută a mințit că mașinile nui aparțin, deși presa a dat atât video cât și foto din ziua când Voronin se lăuda lui Putin cu colecția sa de ”nestemate”. Oare acum tot o să mintă, mai ales că acele două mașini sunt parcate în garajul partidului său?

Comuniștii, mai ortaci, nici nu pot nega că mașinile în cauză se află în proprietatea lui Voronin, deoarece, după cum cred că ați observat, toate automobilele scumpe ale proletarului comunist sunt înregistrare cu numere K WR (interesant de la ce vine WR-ul?).

Acum, după deschiderea garajului lui Voronin, precum și după investigația jurnalistică despre cele două mașini ce au aparținut statului, cred că putem să aruncăm o privire și peste Nistru, în garajul lui Ianukovici, unde la fel găsim o colecție impresionantă de ”mașinuțe” scumpe. Câteva săptămâni în urmă am scris că Ianukovici l-a copiat pe Voronin și vedem că așa este. Mai mult, chiar Vadim Mișin, fostul coleg de partid și ”suferință” a lui Voronin, a recunoscut că Voronin a acapărat bunuri cât a fost președinte, iar restul colegilor de partid nu s-au pricopsit cu nimic. Înjositor, nu? Președintele și-a luat, iar colegii nu!

Oare Voronin s-a gândit măcar un minut la oamenii care o duceau destul de rău în Moldova? De ce și-a tras avere cu bunurile statului, dar nu s-a gândit la oameni? De ce nu a împărțit averea sa cu poporul, dacă-l venerează pe Lenin? Dacă e comunist, așa trebuia să facă, pentru că așa scriu cărțile leniniste. De fapt, vedem că Voronin nu are nimic cu doctrina comunistă, doar se utilizează de această denumire, pentru a înnebuni oamenii și pentru a aduna voturi, ca să-și strângă avere doar pentru el și pentru familia sa. Nu-i este rușine la obraz?

Se autosesizează cineva în cazul ZIL și GAZ? În alte țări foștii președinți sunt judecați. La noi când?

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ejik

Transnistria a fost formata de Kotovski ca republica autonoma in republica ukraineana shi sudul Moldovei(budjacul) nordul Moldovei (cernauti) a fost cadonat ukrainei cauta harta Moldovei sau bassarabiei la 1946,de ce noi moldoveni ar trebui din nou sa ashteptam ca americanul sa vie acum sau Europa sa ne ajute ,ar trebui sa ne folosim de situtia care sa format ,Dmitrie Cantemir a fost si a cerut ujutor impotriva otomanilor acuma nu ne trebuie ajutor sa recunoashtem Crimeea ca teritoriul a russiei si sa formam o noua cale diplomatica cu Russia nu Europa
Revolutie

Martie 27, 2014 at 20:16 Răspunde
 
http://charteredpsychologist.com/research.html

Xiaoqiang futures studioThe trading plan software is loaded into the trusted transaction (Mandarin, Pyramid, Lake oswego.),, You can achieve a 100% fully instant computer under a single get into positions, over a period of trading really without manual operation, easy automatically opening , open, protect against, only the profit operation, success completely lost semiautomatic or other instruction Cheap NHL Anze Kopitar jerseys team jerseys football trading system, ideal for office workers real

Decembrie 9, 2014 at 04:11 Răspunde
 
zapatos salomon barato

Ice or heat packs is additionally tried a few times one day so they can relieve the region,Chaussures Polo.Stool softeners may provide outside assistance.Stool softeners and increased drinking of liquids could also be recommended,Bolsa Prada 2015.When most people will visualise acne, think of this as something battle against as you are a youngster experiencing puberty,, through the night . you’re an adult you never are limited to it again.

August 6, 2015 at 23:13 Răspunde
 
Zapatillas De Baloncesto nba

Artículos de Negocios | 01 de diciembre 2009 Ayuda de los fans de DC son llevados a minimizar el sobrecalentamiento. embargo fue visto que estos son probablemente problemas mecánicos,Camisetas Futbol 2015, el aumento del consumo de energía y fabricación de ruido. Control general … La ayuda de los fans de DC son entregada a minimizar el sobrecalentamiento. Sin embargo,Supra Sko Danmark, es observaron que que son realmente susceptibles a problemas mecánicos,Zapatos New B

Octombrie 3, 2015 at 09:31 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog