BlogPost.Timpul.md
11.03.2014

“Săracul” Voronin

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Liderul PCRM şi-a publicat declaraţia de avere pentru 2013.

Ce are Vladimir Nicolaevici Voronin, OFICIAL:

Salariul de deputat – 88 000 lei.

Pensie de preşedinte – 139 980 lei.

Pensie de pensionar – 13 243 lei.

Cotă de acţiuni la FiuComBank – 5 000 000 lei.

Dividende de la FiuComBank – 528 990 lei.

Cont la Banca de Economii – peste 1 000 000 lei.

Pământ: 7 loturi în Budești, mun Chișinău, Dubăsari, un apartament în Chișinău (valoarea de 1,8 mln de lei) două case de locuit în satul Corjova și Pârâta, un garaj în Chișinău. 

Ce are Vladimir Nicolaevici Voronin, NEOFICIAL:

Un parc cu maşini de lux, retro şi blindate în valoare de 70 000 000 lei.

700 hectare de pădure la Ţiganca, cu construcţii şi animale (la propriu).

O reşedinţă de lux pe strada Ciocârlia din municipiul Chişinău.

O reşedinţă de lux în Germania.

Un avion privat la dispoziţie pentru zboruri în orice direcţie, mai ales spre cele mai râvnite staţiuni balneare din Europa.

Cine îi are de proşti pe pensionari în RM?

Chiar dacă am face abstracţie de proprietăţile neoficiale (deşi în realitate s-ar putea ca ele să fie şi mai mari!), avem de a face cu un pensionar de lux.

Un pensionar de lux, care îi are de proşti pe sute de mii de pensionari săraci în Republica Moldova.

Lenin s-ar întoarce în sicriu de-ar şti că teoriile sale sunt implementate de aşa un proletar „sărac” în Moldova. “Săracul” Voronin!

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Como resultado,Asics sko Denmark, la mayoría de las unidades económicas por porque he aquí algunos activos que están equipados con …

Problema este ca n-e facem de rusine cu pleava moldovei.Toti sunteti la fel niste hoti,betivi,criminali,viiolatori,inculti,adica cu alte cuvinte oaia neagra …

来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq   &

If you find yourself fascinated with Virginia death certificates which are not occuring at the Virginia Department of Health like …

Din pacate oamenii nu sunt informati pe deplin ce impact si consecinte au in lumea subtila aceste donari de organe …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog