- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Denimul – piesele favorite ale sezonului

Scris de: Editor la data Martie 5, 2014 @ 22:00 in Timp liber | 4 Comments

Fanii denimului de pretutindeni sunt invitaţi să se aşeze în primele randuri, întrucât sezonul de primăvară/vară 2014 le aduce în prim plan-ul garderobei cele mai cool piese din denim.

Salopetele clasice de blugi, pantaloni bufanţi din denim, cămăşi şi geci din acelaşi material sunt piese pe care nu credeam că le vom revedea curând în topul preferinţelor designerilor, însă primăvara lui 2014 ne surprinde cu revenirea în vogă a unor piese uitate undeva spre sfârşitul anilor ’90.

De la colecţia Balmain, care readuce la viaţă piese din denim specifice anilor ’90 (rochia pe umeri, fustele cloche ample, blugii cu talie înaltă), la Paul & Joe, Louis Vuitton sau Joseph Altuzzara , designerii transformă una dintre cele mai comune piese vestimentare în piese high end, stilate, cu o puternică influenţă urbană.

feeb3c00490118b711c10922c48859cc [1]

Alături de brandurile de lux renumite, retailerii mass-market propun în colecţiile actuale o multitudine de piese din denim, nu doar jeanşi, ci reinventează întreg arsenalul vestimentar, de la fusta din denim, la sacou sau după cum spuneam puţin mai devreme, salopetele de blugi.

Costumul din denim de exemplu, a fost mult timp pedepsit să nu mai vadă lumina zilei, însă se pare că în această perioadă îşi reîncepe ascenciunea în zona pieselor must have ale sezonului.

Cu siguranţă nu putem vorbi despre denim când ne gândim la o ţinută elegantă de seară, însă acesta este potrivit în toate celelalte registre vestimentare, de la cel sport, la casual chic, girly, la cel androgin, etc.

Astfel că, dacă eşti adepta pieselor din denim, nostalgică sau doar curioasă, poţi opta pentru câteva item-uri în tendinţele sezonului.

jeansi-zara [2] rochie-denim-hm2 [3]blugi-bershka [4]

Fusta din denim, de orice lungime este la mare căutare. Pentru un look retro, optează pentru o fustă midi, pe corp, cu aspect de blugi prespălaţi. Poţi merge pe orice variantă cromatică, bleu, albastru indigo sau gri. Pentru un aspect feminin, adaugă o pereche de stiletto cu tocul mediu, de zi şi o cămaşă  tot din denim, într-o nuanţă uşor diferită însă.

fusta-bershka [5] hmprod [6] blugi-hm [7]

Dacă eşti dependentă de pantalonii de jeans, atunci sezonul acesta alege un model cu petice aplicate. Relaxaţi şi lejeri, sunt suficient de versatili şi pentru o plimbare în parc, dar şi pentru o ieşire la ceas de seară, în funcţie de cum alegi să îi accesorizezi.

Indrăzneşte şi cu o salopetă din denim, s-ar putea să devină aliatul perfect al sezonului. Dacă o porţi şi cu o pereche de sneakerşi coloraţi, cu un tricou scurt pe dedesubt, o geantă rucsac, vei readuce la viaţă look-ul adolescenţei.

sursa: one.ro

blogpostt [8]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [9] pe TWITTER [10]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/03/05/denimul-piesele-favorite-ale-sezonului/

URLs in this post:

[1] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/feeb3c00490118b711c10922c48859cc.jpg

[2] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/jeansi-zara.jpg

[3] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/rochie-denim-hm2.jpg

[4] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/blugi-bershka.jpg

[5] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/fusta-bershka.jpg

[6] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/hmprod.jpg

[7] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2014/03/blugi-hm.jpg

[8] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[9] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[10] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.