- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Tendinţe de coafură pentru 2014

Scris de: Editor la data Martie 2, 2014 @ 13:44 in Timp liber | 1 Comment

Recomandarile hair stylist-ului Catalin Dulu, art director si trainer formator al Scolii de coafura „Cornel Saru” in materie de coafuri pentru sezonul de toamna/iarna 2013-2014: Tendintele in coafuri pentru acest sezon sunt probabil cele care starnesc cel mai mare interes pentru ca acestea sunt cele la care va trebui sa ne raportam si in serile speciale Craciun si Anul Nou, seri in care oricine isi doreste sa arate perfect.Astfel, discutam din nou despre lejeritate dupa ce vreme de cateva sezoane principalul concept a fost acela de disciplina care impunea mare atentie la finisare, fixare sau luciu.

De aceasta data cele mai apreciate coafuri pentru parul mediu sau lung sunt buclele aparent neglijente sau ‘beach-waves’care se obtin prin texturizarea ( prin scuturare si fixare ) buclelor executate anterior din perie, placa, ondulator etc, tehnica ce produce un efect ‘out of bed’. Pe langa prezenta pentru al doilea sezon consecutiv in tendinte al parului drept, care se bucura de o apreciere permanentizata in timp, specialistii mai propun in sezonul rece 2013-2014 conceptul ‘buclelor incomplete’, acele bucle care se obtin prin ondularea parului pana la jumatatea lungimii sau pana in apropierea varfurilor care raman drepte. Aceasta coafura este relativ usor de executat chiar si acasa ea presupunand simpla oprire a procesului de ondulare la jumatate (cu placa ori ondulatorul, de preferat in plan vertical) si prin usoara tapare super lejera la final.

gallery_big_big-curly-hairstyle-manish-arora.jpg

Coafurile despre care am vorbit sunt cele mai potrivite in serile de Craciun, la petrecerile companiilor sau la simple iesiri in oras, cluburi, party-uri; ele vor fi deopotriva bine venite si in seara de Revelion atata timp cat specificul petrecerii nu impune prin eticheta prinderea parului. Si daca totusi avem nevoie sa optam pentru o coafura speciala la una din petrecerile lunii decembrie propunerile pentru cocuri in acest an graviteaza in continuare in jurul conceptului aparent neglijent, lejer, cu foarte mult volum natural. Optam deci pentru cocuri simple, imperfect finisate, joase, obtinute prin simpla rasucire ori prindere a parului ondulat in prealabil si tapat in mod natural. Deasemenea putem alege cozile bogate, joase, prinse nu foarte strans si neaparat simplu dupa taparea lejera a radacinilor pe toata suprafata.

fashionable-hairstyles-trends2013-2014-6.jpg

4.jpg

coloring-hair.jpg

b2ap3_thumbnail_plaitsbraids_valentino1_gl_25jul12_gr_b.jpg

Tendintele pastreaza inca impletiturile insa doar atata timp cat acestea sunt prinse in constructia cocului (impletiturile libere fiind specifice mai degraba sezonului cald).

sursa: fpeople.ro

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/03/02/tendinte-de-coafura-pentru-2014/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.