BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net21.02.2014

Partidul Democrat a demonstrat și azi că vrea integrarea Moldovei în UE

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Astăzi Partidul Democrat l-a tras de urechi pe Igor Dodon și pe deputații comuniști, legat de tema conflictului din Ucraina.

Astfel, într-o declarație făcută de deputatul Candu, în fața presei, se spune că Partidul Democrat va întreprinde măsuri ca cetățenii moldoveni, enumerați la conferință, să fie interziși în Uniunea Europeană, pentru că nu susțin parcursul european al Ucrainei și că sunt de partea puterii statului vecin.

Candu: Vom cere interzicerea accesului pentru comunişti şi Igor Dodon în UE

Nu cred că această declarație a speriat pe cineva și nici nu a luat foc undeva prin cabinetele europenilor, dar a arătat încă o dată aspirațiile clare ale Partidului Democrat spre aderarea Moldovei la Uniunea Europeană, a cărui proces a început deja și este tot mai accelerat.

Poate pentru unii pare interesant cum un partid cu viziuni democrato-socialiste este pentru integrarea în UE, în loc de UV, însă se pare că interesul poporului uneori poate fi mai presus și decât statutul partidului, iar dacă cetățenii aceasta cer apoi aceasta partidul trebuie să ofere alegătorilor săi, în opinia mea.

Ieri, la postul de televiziune PublikaTV, cei trei lideri ai partidelor aflate la guvernare, Marian Lupu, Ion Hadârcă și Vlad Filat, au susținut împreună că au pregăti mesajele cu privire la campania ce urmează să fie lansată în curând, prin care cetățenii să fie informați despre beneficiile integrării în Uniunea Europeană, nu în cea vamală. Sper că campania nu va fi destul de politizată, așa cum a fost referendumul pentru modificarea Constituției, iar cetățenii vor culege pentru ei tot ce este mai bun despre UE și vor construi o Moldovă europeană.

Foto: tribuna.md

Vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog