BlogPost.Timpul.md
20.02.2014

Tkaciuk, vezi ce se întâmplă în Ucraina? Următorul ai putea fi chiar tu!

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Principalul ideolog al comuniştilor are o explicaţie pentru ceea ce se întâmplă în Ucraina!

„Acum se adevereşte că UE şi SUA văd o perspectivă europeană pentru Ucraina în ceea ce pentru Bildt, Ashton şi Fule sunt valori europene. Acestea sunt Kievul în flăcări, dezordini, judecata lui Lynch asupra poliţiştilor, toată acea retorică de dreapta a opoziţiei cu care în Bruxelles nu poţi intra nici la Felinarele Roşii”, a declarat Tkaciuk pentru Infotag.

Cineva trebuie să-i amintească ideologului comunist de 7 aprilie 2009. De scenariile pe care ANUME EL le-a regizat în timpul revoltelor de la Chişinău, de ordinele sale ca manifestanţii să fie bătuţi, etc. Vă amintiţi cum s-a deconectat Internetul? Cum erau bruiate telefoanele mobile? Cum erau persecutaţi studenţii? Şi acum, această mârşăvenie îşi permite să facă apropo-uri despre situaţia din Ucraina!..

Cineva trebuie să-i amintească ideologului comunist că în capul lui, în decursul ultimilor ani, s-au tot plămădit „revoluţii” şi „mişcări populare de nesupunere în masă”. Slavă Domnului că m-ai departe de capul lui Tkaciuk şi a câtorva talibani, aceste demersuri nu au trecut. Dar, ce fel de retorică a fost asta, tovarăş comunist? Extremism, net ne slîşal?!

Tovarăşul capitalist de Sadova

În unison cu fostul său tovarăş de partid a sărit şi cel mai socialist dintre socialişti – tovarăşul Dodon. „În Ucraina, statul de drept a fost scos în afara legii. Teroriştii de pe Euromaidan sunt legitimaţi ca cetăţeni democraţi şi luptători pentru valori şi principii. Acestea sunt standardele duble ale demonocraţiei occidentale”, scrie capitalistul de la Sadova.

Cineva trebuie să-i amintească şi lui Dodon că ANUME EL umblă cu mâţa separatismului pe la Comrat, iar mai nou pe la Bălţi. Tovarăşe capitalist de Sadova – respectaţi-vă, în primul rând, statul de drept acasă! Părerea voastră de cinci bani despre statul de drept din Ucraina nu v-o cere nimeni!

 vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog