BlogPost.Timpul.md
13.02.2014

Unde-i Voronin şi ce se întâmplă cu PCRM?

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Vladimir Voronin lipseşte din spaţiul public deja mai bine de două luni, alimentând tot mai mult zvonurile că ar suferi de o boală gravă.

Liderul PCRM şi-a luat concediu imediat după terminarea vacanţei parlamentare şi a lipsit de la inaugurarea noii sesiuni legislative. Iar conferinţa generală a PCRM a fost deja de câteva ori contramandată.

Comunista Violeta Ivanov a încercat, fără succes, să justifice aseară absenţa liderului comunist, iar „talibanul” Iurie Muntean s-a bâlbâit rău de tot când a venit vorba despre problemele din interiorul PCRM.

Mai departe, bloggerul Dragoş Galbur a afirmat (referindu-se la surse medicale apropiate) că Voronin s-ar trata de boala Parkinson în Israel, iar fostul apropiat al liderului comunist, Valeriu Reniţă, demască un grav conflict Voronin-Tkaciuc în interior partidului.

Aşadar, tot mai multe informaţii, din surse diametral opuse, arată că Voronin, într-adevăr, pare să aibă probleme grave de sănătate. Fum fără foc nu există!

Pentru nimeni nu este un secret faptul că indisponibilitatea „locomotivei” din PCRM va duce la deraierea întregii „garnituri”. Nu este exclus că Mark Tkaciuc îl va convinge pe Voronin să apară totuşi, măcar pe 30 de minute, la următoarea şedinţă a Parlamentului.

Dar, să vedem cât va rezista Voronin şi, eventual, unde va zbura înapoi după şedinţă?! Şi cum va putea un Voronin slăbit de vârstă şi de boală să dreagă lucrurile în corabia care se scufundă?!

Altădată, un Brejnev dirijat din umbră, demonstra că nu poţi merge împotriva cursului firesc al vieţii (politice). Oricât ţi-ai dori sau ar dori alţii pentru tine…

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog