BlogPost.Timpul.md
13.02.2014

PDM se curăţă?

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Screen Shot 2014-03-13 at 6.20.55 PM

Surprize, surprize…

Interesante mişcări în PDM. Dimineaţa a început-o Valeriu Guma, cu anunţul-surpriză că se retrage din Parlament, dar – atenţie! – nu doar din Legislativ, ci şi din PDM. Dacă mă şi aşteptam că va pleca din Parlament, cu siguranţă, nu credeam că va părăsi şi Partidul Democrat.

Cine l-a sfătuit să facă asta sau, dacă a decis singur, merita felicitări! Daca se retrăgea doar din Parlament, ar fi rămas atât el vulnerabil, cât şi partidul. Iată o acţiune inteligentă pentru ambele părţi. Păcat că nu a fost făcută mai devreme, câştigurile ar fi fost mai mari.

Давай до свидания!

Ziua a continuat la fel de interesant. Acum, am aflat că la Consiliul Naţional Politic al PDM s-a decis exluderea din partid a celor care au participat la referendumul ilegal din Găgăuzia! Hopa! Dar surprizele nu s-au terminat nici aici! Vine o altă ştire că propunerea a fost făcuta chiar de Vlad Plahotniuc – ultimul la care mă aşteptam să o facă, cunoscută fiind implicarea lui în construirea organizaţiei de partid în Găgăuzia.

Dincolo de acţiuni care ţin de curăţarea imaginii PDM, acest partid a făcut într-o singură zi câteva mişcări inteligente şi foarte utile pentru campania electorală ce urmează. Şi este posibil ca acesta să fie doar începutul.

Politica poate fi uneori interesantă!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog