BlogPost.Timpul.md
13.02.2014

Iată dovada manipulării Jurnal Tv. Mailul lui Butnaru către presa din România

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Iată cum se roagă Val Butnaru de ziariştii români să publice ştiri despre “personajul rau famat” Vlad Plahotniuc.

Interestant e că mailul a fost trimis de Butnaru pe 25 noiembrie, dar ziariştii români nu l-au luat în seamă. Cei de la Jurnal probabil sperau sa-si lanseze campania din Romania, dar au esuat. Azi au inceput-o din Moldova. Citiţi şi vă veseliţi, cum se face jurnalism în Moldova:

Stimaţi colegi, mă numesc Val Butnaru.
Sunt directorului ziarului Jurnal de Chisinau si presedintele Jurnal Trust Media. Am nevoie de sprijinul vostru in derularea unei anchete legate de un personaj rau famat la Chisinau. Jurnal de Chisinau a sesizat Procuratura română privind dubla identitate a lui Vladimir Plohotniuc. Cazul e trimis politiei pentru a efectua urmarirtea penala.

Rugamintea mea este sa dati publicităţii documentul oficial pe care l-a primit redacţia noastră. Ca să devină public faptul urmării penale. Avem nevoie de asta pentru a putea conecta în continuare şi alţi factori care ar supreveghea urmarirea penala propriu-zisa. Va multumesc pentru intelegere, Val Butnaru.

Screen Shot 2014-03-13 at 7.57.45 PM

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog