BlogPost.Timpul.md

(Foto) Accesorii primăvară 2014

moda-accesorii-2011-_bratari-femei_630x370

In sezonul de primăvară/vară 2014, accesoriile fac diferenţa şi se impun chiar şi în cazul unor ţinute ultra-minimaliste. Surprinzătoare, opulente, accesoriile noului sezon fac o declaraţie de stil, indiferent de registrul vestimentar pe care îl agreezi.

Astfel, primăvară/vară 2014 înseamnă din punctul de vedere al accesoriilor, detalii surprinzătoare, o diversitate de piese statement, care mai de care mai vizibile şi masive.

Pantofii-sabot în tendinţe, genţile plic sub orice formă a lor, brăţările maxi, colierele opulente şi cele mai diferite texturi,  pălării în culorile sezonului şi ochelari de soare cu forme inedite, sunt deliciile perioadei următoare.

Diversitatea accesoriilor prezentate în colecţiile de primăvară/vară 2014 aduce un suflu de optimism la sfârşitul iernii şi parcă, parcă, întrezărim razele de soare mult aşteptate, la vederea atâtor piese de sezon.

125

Vedetele sezonului care urmează să debuteze sunt fără dar şi poate genţile. Ridicate la rang superior, acestea sunt inovante, surprinzătoare şi promit să te cucerească pe loc.

Geanta ruscac propusă de Chanel într-un mix de pasteluri, clutch-urile cu perle aplicate ale aceleiaşi case sunt două dintre sursele de inspiraţie masive ale primăverii.

Alături de ele, orice gen de geantă plic, de la cele mai clasice şi simple, la cele îndoite, la modelele supra-dimensionate, este indicat pentru un look uber-trendy. Renunţă în sezonul următor, măcar din când în când,  la poşetele clasice şi opteaza pentru un plic deosebit.

Pantofii nu fac excepţie şi sunt atipici în această perioadă. Designerii de încălţăminte propun piese ce combină mai mult ca oricând utilul cu plăcutul, readucând in prim plan saboţii cu sau fără toc, papucii de piele, propuşi ca alternativă la clasicele sandale plate sau tenişi şi esparile cu talpă ortopedică înaltă.

Accesoriile bijuterie completează perfect ţinutele primăvărtice, oferindu-ţi un specatcol de culoare. In mare lor majoritate, podoabele sezonului de primăvară/vară 2014 sunt masive, demne de o declaraţie de stil, purtate în combinaţia câştigătoare. Coliere metalice cu sfere de plastic, brăţări maxi, multi-inele ce acoperă aproape în întregime degetele şi cercei candelabru sunt piesele cele mai râvnite ale perioadei.

Pentru că te vei reîntalni curând cu soarele, nu uita nici de ochelarii de soare deosebiţi! Sezonul acesta se poartă cat-eye şi ochelarii de soare mari, rotunzi!

sursa text: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog