BlogPost.Timpul.md
04.02.2014

PCRM şi Formuzal trebuie judecaţi pentru înaltă trădare de stat

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Agentura Federaţiei Ruse e la ea acasă în Republica Moldova. Despre asta scrie presa de la Chişinău, vorbesc analiştii politici, dar o putem deduce şi singuri, din evenimentele care se petrec în Republica Moldova în ultimul timp.

Nu mai e demult un secret pentru nimeni că Rusia se implică în treburile interne ale Republicii Moldova ori de câte ori vrea DERJAVA să o facă. La fel nu e secret că Chişinăul nu reacţionează la ingerinţele IMPERIULUI. Şi anume asta trebuie să ne dea de gândit!

Or, nepăsarea cu care organele de drept ale Republicii Moldova, dar mai ales Procuratura Generală tratează aceste insulte, aduse suveranităţii Republicii Moldova, este strigătoare la CER.

Din publicaţiile apărute în presă, deducem cu uşurinţă cine sunt actorii principali care pregătesc la Chişinău terenul pentru desantul de agenţi ai Federaţiei Ruse. PCRM, Formuzal. Aceşia ar trebui să intre în vizorul Procuraturii Generale.

Dacă ceea ce a scris presa este adevărat, fără multă şovăială, PG ar trebui să intenteze un dosar penal pentru înaltă trădare de stat şi să-i bage la pachet în acest dosar pe toţi cei care au trădat interesul naţional şi au atentat la statalitatea Republicii Moldova în rând cu agentura Federaţiei Ruse.

Să te declari statalist, să promovezi statalitatea Republicii Moldova, dar să primeşti ordin de la un alt stat, este cel puţin criminal. Despre partea morală a problemei nici nu se discută, pentru că făţărnicia şi trădarea nu au nimic în comun cu moralitatea.

Oamenii trebuie să înţeleagă un singur lucru – PCRM şi Formuzal nu fac jocul Rusiei pentru că aşa le place lor şi au convingerea absolută că Federaţia Rusă este calea cea dreaptă. Ei fac asta pentru bani. Exact ca Iuda, care l-a vândut pe Hristos tot pentru bani.

Potlogarii avizi de putere şi bani care asigură coridoare libere pentru activitatea unor agenţi ai serviciilor secrete ale altui stat (Fie el Rusia, România sau SUA, nu contează) trebuie să răspundă în faţa legii pentru crime împotriva propriului popor.

Să slujeşti interesele altui stat, dar să te declari patriot, este la fel de scârbos ca şi în cazul în care le-ai spune părinţilor de la ţară că eşti învăţătoare, dar de fapt, la Chişinău, să practici prostituţia. Cei care nu văd o problemă în asta, li se pot alătura trădătorilor.

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog