- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Dodon a eşuat, se întoarce la PCRM

Scris de: Ion Manole la data Februarie 4, 2014 @ 18:17 in Actualitate | 1 Comment

Fostul comunist, iar acum – cel mai înverşunat socialist – Igor Dodon a făcut-o pe măscăriciul în acest week-end.

“Moldovenistul” numărul 2 al ţării (după nr1 – Voronin) a făcut zarvă la Comrat, îndemnând lumea să participe la un referendum ilegal. Şi totul avea să fie cicea, dacă fostul comunist, actual socialist, nu mergea mai departe.

Într-o conferinţă de presă, cu o tonalitate penibilă, el anunţa măreţ: „ieri la Comrat, mâine în toată ţara!” (Parafrazare jalnică a unui “moldovenist”, pentru celebra vorbă românească: azi la Timişoara, mâine-n toată Ţara!).

Dar nu despre (in)competenţele lingvistice ale lui Dodon este vorba. După ce a eşuat cu proiectul său socio-economic „Soluţia”, Igor Nicolaevici şi-a dat seama că nu prea are priză la electorat şi a decis că trebuie ceva urgent de reinventat. Aşa cum nu prea este original, şi-a zis omul să copie PCRM, ca să rupă oleacă de voturi de pe stânga.

Dar, cum se pupă politica sa „statalistă” cu referendumurile separatiste, nici nu s-a întrebat cel mai socialist dintre toţi socialiştii Moldovei. Şi cum căzătura cu fundul pe gheaţă nu i-a fost suficientă, primarul roşu de la Bălţi, Vasile Panciuk, i-a aplicat un uppercut lui Dodon: „autorităţile de la Bălţi nu vor organiza nici un fel de referendum, pentru că nu este treaba noastră!”.

De altfel, nu este clar cum poate miza în continuare pe moldovenism, Igor Dodon. cel care a figurat în lista de redobândire a cetăţeniei române [1]?

Sau cum explică tovarăşul socialist dorinţa de a se vedea în Uniunea Euroasiatică, în timp ce el însăşi preferă să se odihnească în Europa, prin munţii austrieci sau ruinile antice din Roma? Fotografiile sunt luate de pe profilul de FB al lui Igor Dodon. Domnule, Dodon, chiar credeţi că electoratul este atât de prost?

dodon 1 [2] dodon2 [3] dodon4 [4]

vox.publika.md

blogpostt [5]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [6] pe TWITTER [7]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/02/04/dodon-a-esuat-se-intoarce-la-pcrm/

URLs in this post:

[1] a figurat în lista de redobândire a cetăţeniei române: http://www.cetatenie.org/viewdossier.php/dosar/dodon_igor-2683

[2] Image: http://vox.publika.md/wp-content/uploads/2014/02/dodon-1.jpg

[3] Image: http://vox.publika.md/wp-content/uploads/2014/02/dodon2.jpg

[4] Image: http://vox.publika.md/wp-content/uploads/2014/02/dodon4.jpg

[5] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[6] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[7] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.