BlogPost.Timpul.md
04.02.2014

Dodon a eşuat, se întoarce la PCRM

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Fostul comunist, iar acum – cel mai înverşunat socialist – Igor Dodon a făcut-o pe măscăriciul în acest week-end.

“Moldovenistul” numărul 2 al ţării (după nr1 – Voronin) a făcut zarvă la Comrat, îndemnând lumea să participe la un referendum ilegal. Şi totul avea să fie cicea, dacă fostul comunist, actual socialist, nu mergea mai departe.

Într-o conferinţă de presă, cu o tonalitate penibilă, el anunţa măreţ: „ieri la Comrat, mâine în toată ţara!” (Parafrazare jalnică a unui “moldovenist”, pentru celebra vorbă românească: azi la Timişoara, mâine-n toată Ţara!).

Dar nu despre (in)competenţele lingvistice ale lui Dodon este vorba. După ce a eşuat cu proiectul său socio-economic „Soluţia”, Igor Nicolaevici şi-a dat seama că nu prea are priză la electorat şi a decis că trebuie ceva urgent de reinventat. Aşa cum nu prea este original, şi-a zis omul să copie PCRM, ca să rupă oleacă de voturi de pe stânga.

Dar, cum se pupă politica sa „statalistă” cu referendumurile separatiste, nici nu s-a întrebat cel mai socialist dintre toţi socialiştii Moldovei. Şi cum căzătura cu fundul pe gheaţă nu i-a fost suficientă, primarul roşu de la Bălţi, Vasile Panciuk, i-a aplicat un uppercut lui Dodon: „autorităţile de la Bălţi nu vor organiza nici un fel de referendum, pentru că nu este treaba noastră!”.

De altfel, nu este clar cum poate miza în continuare pe moldovenism, Igor Dodon. cel care a figurat în lista de redobândire a cetăţeniei române?

Sau cum explică tovarăşul socialist dorinţa de a se vedea în Uniunea Euroasiatică, în timp ce el însăşi preferă să se odihnească în Europa, prin munţii austrieci sau ruinile antice din Roma? Fotografiile sunt luate de pe profilul de FB al lui Igor Dodon. Domnule, Dodon, chiar credeţi că electoratul este atât de prost?

dodon 1 dodon2 dodon4

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Rodney

Am impresia ca aeelerga dnei Greceanii in functia de presedinte nu va rezolva problema instabilitatii politice, lucra pe care comunistii l-au confirmat. Ei vor alegeri anticipate, pentru ca atunci se vor simti in largul lor, atunci vor putea face toate provocarile de care sunt in stare si care le face o mare placere. Cred ca alegerile anticipate trebuiesc evitate, pentru ca ei urmaresc sa ne atraga in diversiunile lor, in prostia lor. Presedinte trebuie ales altcineva decit Lupu sau Greceanii, pentru ca aceste persoane vin din partidul comunistilor, acolo ele s-au format ca politicieni, iar vointa poporului este un presedinte ne-comunist.

Iulie 18, 2015 at 11:25 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog