BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net03.02.2014

Politicienii de la Chișinău și din Găgăuzia provoacă România

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Unii politicieni de a Chișinău și cei autoproclamați din zona Găgăuziei provoacă România să întreprindă măsuri mai aspre în ceea ce privește viitorul politic al Republicii Moldova, precum și în partea ce ține de integrarea europeană.

Zilele acestea mai mulți oameni politici, pro-ruși, au anunțat că odată cu declanșarea referendumurilor în Găgăuzia se va pune umărul pentru pornirea unui val de referendumuri la nivel național, în fiecare raion. În acest marș pro-sovietic, adica pro-Rusia, se vor porni utilizând și speculând cu rezultatele de ieri, în urma referendumurilor găgăuze comasate într-o singură chemare la vot, din 2 februarie 2014.

De la bun început se cunoștea despre faptul că ce se face în Găgăuzia timp de peste 200 de ani este doar o provocare și o sfidare în adresa Moldovei. Acum, când țara noastră este pe calea integrării în UE, un grup de oameni, alungați din Bulgaria și aduși pe pământurile noastre de către Imperiul Rus, vor să dea startul unor nemulțumiri, ceea ce este inadmisibil atât pentru noi cât și pentru România.

România, în calitate de tutore, dar mai bine zis părinte al Moldovei, nu va sta ascunsă în spatele drapelului european, dar va trece la acțiuni, așa cum a anunțat deja de câteva ori și Traian Băsescu, președintele României. Interesant este faptul că, poziția șefului statului a fost reiterată și de către ambasadorul României la Chișinău, Marius Lazurcă. Astfel, aceasta demonstrează că viitorul Moldovei și provocările de aici preocupă România la toate nivelurile, de la președinte până la ambasador și invers.

Ceea ce fac politicienii de la Chișinău, plătiți de ruși, precum și ceea ce fac baronii din Găgăuzia, nu este nimic altceva decât o provocare la adresa României, de unde ei singuri așteaptă reacții oficiale, cu care să poată în continuare să sperie cetățenii Republicii Moldova.

Tot ce trebuie să facem noi este să așteptăm ajutoare și să nu ne lăsăm provocați de Formuzal și alții, pentru că ei aceasta așteaptă.

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog