BlogPost.Timpul.md
03.02.2014

Formuzal şi PCRM – agenţii serviciilor ruseşti

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

În acest week-end, am avut ocazia să admirăm ofensiva serviciilor secrete ruseşti în toată splendoarea, inclusiv care sunt agenţii Moscovei în Republica Moldova. Drept câmp de luptă a servit autonomia găgăuză. Aşadar, să-i luăm pe rând.

Nr1. Başkanul Mihail Formuzal. Un fel de Smirnov al Găgăuziei. A organizat omul un referendum ilegal şi îl doare fix în cot ce crede Procuratura, poliţia sau Guvernul de la Chişinău. Ba mai mult, el sugerează şi altor raioane (!) să procedeze la fel. Să mă împuşcaţi, dar nu cred că cineva în Moldova şi-ar permite să facă aşa ceva fără susţinerea Kremlinului.

Nr2. PCRM. Chiar dacă „statalistul” Voronin a evitat să se asocieze cu referendumul găgăuz, toţi ortaşii comunişti au promovat şi au făcut agitaţie masivă în favoarea plebiscitului ilegal. Nu înţeleg, cum poate PCRM ca un partid pretins statalist să militeze pentru dezmembrarea ţării?! Adică, înţeleg, cum… dacă Moscova ţi-o cere, scuipi şi-n propria fântână!

Nr3. Dodon-Bidon! Fostul comunist, mai nou – socialist, Dodoşka nu a ratat ocazia să se gudure şi el în faţa Kremlinului. Aşa că a mers binişor la Comrat şi a pus umărul întru prosperarea separatismului.

Numărul agenţilor de la Moscova poate continua – de la un „cazac” cu legitimaţie de KGB, reţinut la vamă, până la obscuri oameni de afaceri gata să dea milioane pentru a măsura voinţa unui popor manipulat.

De altfel, cred că toţi cei menţionaţi ar trebui aduşi frumuşel în cătuşe la Chişinău. Pentru că admit şi chiar stimulează o ilegalitate. Şi ambasadorul rus ar trebui chemat pe la Ministerul de Externe, să i se arate unde e locul.

Şi să înţeleagă Moscova că nu i se va permite să facă o nouă Transnistrie în Moldova!

Screen Shot 2014-03-13 at 6.16.05 PM

 vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog