BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net03.02.2014

ALERTĂ! Furmuzal si PCRM au tradat Moldova in favoarea serviciilor secrete ruse

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Ieri, 2 februarie 2014, în sudul țării, în câteva localități mici, au avut lor referendumuri cu privire la stabilirea direcției politicii-externe a Republicii Moldova (???), precum și cu privire la autodeterminarea Găgăuziei în cazul dacă Moldova își pierde independența.

Acțiunea petrecută ieri ziua, dar pregătită bine de câteva luni și plănuită probabil de câțiva ani, a fost în strictă coordonare cu serviciile secrete rusește, după cum demonstrează informațiile parvenite de la organele abilitate ale Republicii Moldova, precum și copia legitimațiilor securiștilor ruși, distribuite în presă.

Astfel, agentura rusă a coordonat, prin Formuzal și PCRM, plebiscitul rușinos, menit să ducă la destabilizarea social-politică din Moldova.

Referendumul nici nu putea fi organizat, din următoarele motive:

Statutul Găgăuziei nu permite ca această regiune să decidă parcursul politic al Republicii Moldova. Cu privire la autodeterminarea Găgăuziei, Legea cu privire la statutul Găgăuziei la art. 1 alin. 4 prevede: ”În cazul schimbării statutului  Republicii  Moldova ca stat independent poporul Găgăuziei are dreptul la autodeterminare externă”. Astfel, în ambele cazuri vedem că nu există temei pentru organizarea unor astfel de referendumuri, cu atât mai mult că pe subiectul cu autodeterminarea deja este consfințit prin legea din 1994.

Deci, agentura rusă dorește destabilizarea situației din Moldova, iar PCRM și Formuzal au trădat Moldova fiind la cherem cu dânșii, primul fiind responsabil pe organizare, iar cei din urmă fiind responsabili pentru aducerea oamenilor la vot.

Să nu scăpăm din vedere și faptul că tip de câteva zile, până la referendum și în ziua referendumului, mai mulți deputați comuniștii au fost la Comrat și în celelalte sătucuri găgăuze, unde au fost deschise secții de vot, ceea ce demonstrează încă o dată implicarea directă și a comuniștilor la trădarea țării.

Sursa foto: timpul.md

– See more at: http://vox.publika.md/politica/alerta-furmuzal-si-pcrm-au-tradat-moldova-in-favoarea-serviciilor-secrete-ruse-510642.html#sthash.LsvtFbMR.dpuf

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog