BlogPost.Timpul.md

Cât eşti de gurmand în funcţie de zodie?

c0b2ce1411f0c581a73167b9fc4a483b

Există oameni care trăiesc pe principiul Mâncăm ca să trăim, nu trăim ca să mâncăm, dar în orice societate sunt şi acei gurmanzi care îşi organizează viaţa în jurul mâncării sau mai bine spus a meselor.

Aceştia sunt oamenii care consumă timp şi resurse financiare fie pentru o alimentaţie sănătoasă şi specială, fie strict pentru mese îmbelşugate care să le satisfacă tot felul de pofte.

Afinitatea pentru mâncare sau chiar obsesia pentru mâncare are legătură şi cu semnul astral care te guvernează.

Iată, pe scurt, cât eşti de obsedat de mâncare, în funcţie de zodie:

Berbec

Nativul din Berbec este extrem de pofticios, orice nouă opţiune alimentară fiind o adevărată tentaţie pentru el. Asta nu înseamnă că naşte obsesii culinare, ci doar că gustă puţin din toate, vorba aia… de pofta.

Taur

Iată şi primul obsedat culinar al zodiacului: Taurul găseşte una dintre cele mai mari voluptăţi în a mânca şi a prepara mâncarea. Şi-o imaginează, îi inventează forme şi culori, îşi prepară cantităţi şi mari şi deosebite. Când mănâncă, nativul din Taur uită de consecinţe.

Gemeni

Nici obsedat de mâncare, nici măcar pofticios cel născut sub acest semn astral face, deseori, fixaţii pe un anumit produs alimentar. Şi, dintr-o dată, i se pare că viaţa nu mai are sens dacă nu îl mănâncă, iar ceilalţi se tot întreabă câtă putere are nativul din Gemeni să rămână fidel în fiecare zi aceluiaşi produs, fără să se plictisească.

Încă o caracteristică a Gemenilor: fie mănâncă foarte dulce, fie mănâncă foarte sărat, oricum ar fi e mereu la o extremă.

Rac

Nativul din Rac iubeşte să gătească şi, se spune, că ar avea şi talent, devenind bucătari celebri. Însă, Racul nu găteşte niciodată pentru el, ci întodeauna pentru ceilalţi care pot deveni chiar dependenţi de preparatele acestui nativ.

Deseori, Racii au probleme grave cu greutatea în plus.

Leu

Un Leu mănâncă întodeauna ce e mai rafinat, mai pretenţios, mai aristocrat. Chiar se spune că acest nativ este gurmandul aristocrat al zodiacului.

Cei mai mulţi sunt carnivori pasionaţi… Da, ei cred în zicala: Cea mai bună legumă e carnea.

Fecioară

Nativul din Fecioară găseşte o plăcere nevinovată în a mânca, dar nu pune prea mult accent pe acest aspect al vieţii.

De cele mai multe ori mănâncă pe fugă, uşor dezorganizat şi cât să nu îi mai fie foame. Are şi momente când se dedică unui stil de viaţă sănătos şi alege numai alimente deosebite.

Balanţă

Departe de a fi obsedat de mâncare, nativul Balanţă este cel mai mofturos semn zodiacal atunci când vine vorba de mâncare.

Când, într-un final, reuşeşte să aleagă ceva de mâncare, poţi fi sigur că este o alegere rară şi rafinată.

Scorpion

Scorpionul face excese alimentare doar atunci când vine vorba de anumite alimente pe care le preferă, dar per ansamblu nu este un consumator înfocat.

Mănâncă mai mutl de foame decât de poftă, dar riscă totuşi să câştige, facil, kilograme în plus.

Săgetător

Săgetătorul este semnul astraş care adoră dulciurile, mai mutl decât orice altă zodie, chiar şi decât cei născuţi sub semnul Gemeni.

Deşi nu refuză nimic ce are zahăr, Săgetătorul nu se prea îngraşă din pricina metabolismului foarte bine organizat.

Capricorn

Preferatele Capricornului sunt mesele festive. Îi place să mănânce mult şi numai pe alese, în cadrul unor întâlniri organizate special.

Am putea spune chiar că nativul acestei zodii “mănâncă social”.

Vărsător

Nativii acestei zodii nu sunt obsedaţi de mâncare, nu dedică mult timp acestui aspect al vieţii, dar apreciază, din când în când, mesele deosebite, cu măncăruri inventive.

Ar putea avea şi o problemă: sunt predispuşi la a mânca pe fond nervos sau din considerente de stres, ceea ce poate duce la îngrăşare excesivă.

Peşti

Pofticios, gurmand, dornic de răsfăţ culinar, nativul din Peşti ar dori să primească mâncarea gata făcută pentru că nu prea îi place să gătească.

Aşadar, cel născut sub semnul astral Peşti este, de cele mai multe ori, clientul fidel al restaurantelor fine.

sursa: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ebony

If I were a Teenage Mutant Ninja Turtle, now I’d say „Kwbnouaga, dude!”

Iulie 19, 2015 at 10:27 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog