BlogPost.Timpul.md

Bărbatii sunt asa cum sunt pentru că femeile le permit

barbati-si-femei

Barbatii sunt asa cum sunt pentru că femeile le permit. Pentru că nici femeia nu știe să fie femeie, pentru ca feminitatea s-a dizolvat în feminism, pentru că femeile se bârfesc și se invidiază unele pe altele, pentru că vorbesc mult și prost și orice lucru înțelept ar spune se pierde în noianul de trivialitate și naivitate.

Pentru că nici femeia nu știe ce vrea, pentru că face copii sperând că așa îl prinde, pentru că apoi se refugiază în familie, manipulând prin copii, pentru că disperă bărbatul cu contradicții și cu toane, pentru că se lasă cumpărate ieftin.

Pentru că nu știu să dea spațiu bărbatului pentru a deveni eroul pe care și-l doresc și se simt neglijate când el luptă pe fronturi sociale, pentru că nu își asumă conștient compromisul, ci speră că-l va schimba și face ea bărbat prin manipularile ei specifice: lacrimi, raționalizarea sexului, amenințări cu sinuciderea sau prin intrigi telenovelistice.

Pentru că speranța e o formă de prostie atunci când timpul i-a demonstrat că potențialul prometeic etalat în împăunarea lui de la început e doar o încercare sisifică a băiatului de a deveni bărbat.

Și pentru că și femeia a rămas o fetiță în așteptarea cavalerului pe cal alb, specia unicorn de preferință. Pentru că nu spune demn și asumat ce vrea, pentru că spune că nu vrea nimic și, din când în când, altceva. Iar bobul de mazăre de sub salteaua ei crește într-o zi cât într-o sută, pentru că preferă să vorbească orice alt nonsens decât sens. Femeia nu va spune ce vrea de la început, ci la capătul speranței și așteptării ei, când nu mai are credibilitate, pentru că nevroza ei a înnebunit deja bărbatul.

Dragele mele, bărbații ne sunt fix acolo unde suntem și noi. În confuzia a ceea ce suntem și a ceea ce vrem, în propria neîncredere în sine, în propria neasumare de roluri și de viață, în propria ipocrizie. Când vom ști cine suntem și ce căutăm, atunci va fi. Până atunci, doar se întâmplă.

sursa: catchy.ro

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog