BlogPost.Timpul.md

Jurnal TV apărat cu secera și ciocanul

Screen Shot 2014-01-16 at 8.11.32 PM

“Se presupune că politica este cea de a doua profesie veche a lumii. Am ajuns să-mi dau seama că ea se aseamănă foarte mult cu cea mai veche profesie a lumii” . (Ronald Reagan)

Din câte vedeţi, citatul de mai sus aparţine unui ex-preşedinte, care a condus Statele Unite timp de opt ani, la fel ca şi Voronin Republica Moldova. Diferenţa este că unul dintre ei recunoaşte că există o mulţime de similitudini între politică şi prostituţie, iar altul zice că-i virgin deşi are destulă experienţă politică.

Am văzut, ieri, cum griveii lui Voronin – Petrenco şi Muntean au lătrat întru susţinerea Jurnal TV. Nu zic nimic. E normal ca opoziţia să apere o televiziune, aflată şi ea în opoziţie. Dar eu mai ştiu ceva…Imaginaţi-vă că aveţi trei copii şi la doi din ei, periodic, le mai trageţi câte un bobârnac, iar pe unul doar îl mângâiaţi.

Aşa procedează comuniştii – rup cămăşile pentru Jurnal TV, dar lovesc în reporterii de la PRO TV şi Publika TV. Vă mai amintiţi cum Voronin a ameninţat că va bloca activitatea Publika? Dar cum a trimis na*ir jurnaliştii? Amintiţă-Vă şi de Munteam cum s-a năpustit în public, acum două luni, asupra reporterului Publika, dar şi de alte păcate, care denotă că aceşti oameni gândesc după principiul “cine nu-i cu noi e împotriva noastră”.

Şi aici apare întrebarea retorică – de unde atâta dragoste între PCRM şi Jurnal TV? Că nu-i normal ca Mocanu să scandeze „Comuniştii şi guvernarea sunt o apă şi un pământ!” şi să fie aplaudat pentru asta chiar de cei pe care-i critică. Pe lângă setea de putere, Mocanu şi Voronin o mai fi având ceva comun? Poate incapacitatea de a rupe din electoratul coaliţiei. Ajunşi la limita disperării, acest duet acţioneazî fără a ţine cont de consecinţe. Pentru ei nu mai este important cine şi ce dividente va aduna în urma luptei cu partidele coaliţiei, cât însuşi faptul de a se consolida pentru a compromite puterea. Ei au doi duşmani comuni – primul e Plahotniuc şi al doilea Filat.

Primul e de moarte, iar cu al doilea Mocanu negociază periodic. După vânătoarea din Pădurea Domnească, Jurnal TV a încercat în repetate rânduri să menajeze PLDM, în speranţa că Filat va accepta să ia sub aripă Antimafia Ţopilor. Doar că verzii şi-au spus că nu vor să se asocieze cu doi fugari. Şi atunci Mocanu a ridicat spada declarând război premierului de atunci.

Dar, revenind la „grija” opoziţiei pentru Jurnal, are dreptul la viaţă şi ideea că PCRM-ului îi este în cot de Jurnal, Mocani, Ţopi. S-ar putea ca Petrenco şi Muntean să fi ieşit în faţa presei pentru a mima că le pasă de democraţie. Aşa, sau altfel, este cert că Antimafia Ţopilor, evadaţi în Germania, toarnă apă la moara comuniştilor şi este gata să facă pe dracul în patru doar ca să schimbe guvernarea. Ei sunt gata să se alieze cu oricine capabil să preia puterea şi să închidă ochii la fărădelegile comise de Ţopi. Pentru că oamenii vor acasă. S-au săturat de cârnaciori bavarezi.

vox.publika.md
Iurie Morărescu
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser …

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero …

That's a clever answer to a tricky quteoisn

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog