BlogPost.Timpul.md

Despre porci

Screen Shot 2013-12-22 at 11.48.14 AM

Mâine, la 23 decembrie se împlineşte exact 1 an de la tragica vânătoare în timpul căreia fost omorât, din imprudenţă, Sorin Paciu.

O vânătoare care a intrat deja în analele istoriei contemporane. O vânătoare care a scos la iveală caractere, oameni, interese. O vânătoare care a bulversat opinia publică şi continuă să o bulverseze până în prezent.

Dar nu despre ziua vânătorii propriu-zise scriu aceste rânduri, ci vreau să vă propun un mic exerciţiu cu porci. Nu mistreţi. Exerciţiul constă în următoarele: eu voi pune câteva întrebări la care veţi răspunde fiecare pentru voi, iar concluzia o puteţi scrie în comentarii, dacă vreţi…

Cine e mai porc, acel care a încercat să ascundă evenimentul sau acel care a aşteptat momentul potrivit ca să-l scoată la iveală şi nu l-a denunţat din prima?

Cine e mai porc, acel care a încercat să “astupe” cumva evenimentul ca să nu sufere partidul, sau acel care l-a folosit cinic pentru a-şi distruge oponentul ?

Cine e mai porc, acel care aduna “compromat” si dosare penale pe altul, sau acel care ştia de dosare şi a utilizat politic vânătoarea ca să compară ulterior ca victimă a dezvăluirilor?

Cine e mai porc, acel care i-a trimis în surghiun (înainte de vânătoare) pe sponsorii celui care a lansat ştirea sau acel care (ca să nu fie bănuit de reavoinţă) l-a folosit pe personajul în cauză, ca să lanseze ştirea ?

Cine e mai porc, acel care în virtutea unor înţelegeri de gaşcă îşi rezolva propriile interese sau cel care a folosit un pretext pentru a sparge gaşca ?

 vox.publika.md
Gabriel Calin
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog