BlogPost.Timpul.md

„Merele” din acest an au un iz de verde-stejăriu

Screen Shot 2013-12-20 at 5.20.06 PM

Am fost ieri la cea de-a XIX-a ediţie a Galei ”10 jurnalişti ai anului”, care a avut loc în incinta Teatrului Naţional “Mihai Eminescu” din Chişinău.

Învingătorii sunt nume mai mult sau mai puţin cunoscute în media moldovenească: Mariana Raţă de la “Ziarul Naţional”, Iurie Sănduţă de la săptămânalul de investigaţii “Ziarul de Gardă”, Marina Bzovaia de la ziarul “SP” din Bălţi, Anastasia Nani de la ziarul “Adevărul”, Cristina Bruma de la ”Evenimentul zilei”, Sorina Obreja, de la postul de televiziune “Pro tv”,  Alla Ceapai de la “Radio Europa Liberă”, Lilia Zaharia, reporter special în cadrul Asociaţiei Presei Independente, Eugen Şolari de la “Kommersant.md” şi fotograful de la portalul “Unimedia”,Igor Vrabie.

În cadrul Galei au fost oferite și patru premii speciale care au ajuns la: Natalia Morari şi analistul politic Igor Boţan, moderatorii emisiunii Politica de la “TV 7″, Tamara Grejdeanu de la “Europa Liberă”, Oxana Greadcenco de la portalul “Moldova.org” şi Nicolae Buciaţchi, redactorul ziarului “Человек и его права”, de la Tiraspol.

Ce să vă spun, a fost frumos, a cântat Aliona Moon şi la fourchette a fost coniac şi peşte umplut.

Ce ţine de înmânarea premiilor, chiar nu am înţeles după care criterii au fost aleşi cei mai buni dintre cei care formează puterea a patra din stat. Mi s-a creat impresia că i-au amesticat pe toţi candidaţii la un loc şi apoi prin tragere la sorţi au scos 10 bileţele cu numele cîştigătorului. Cel puţin trebuiau să fie împarţite premiile pe domenii şi să fie prezentaţi toţi cei care au candidat la fiecare domeniu nominalizat în parte, inclusiv şi lucrările cu care s-au evidenţiat în acest an, ca să vedem şi noi cât de obiectiv sau nu au fost stabiliţi cîştigătorii.

Nu aş vrea să mă expun asupra calităţii şi a profesionalismului fiecăruia dintre câştigători, urmează să vă faceţi singuri părărea.

P/s: Nu ştiu cum vouă, dar mie mi se pare că “merele” din acest an au un iz de verde-stejăriu.

 vox.publika
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog