BlogPost.Timpul.md

Rezolvarea problemei se afla in problema in sine

ProblemSolution-2.12.10

Nu sunt probleme. Sunt situatii, pentru care la un moment dat, nu găsim o soluție. Dar în fiecare problemă, există un ”iz” de soluție.

Așa este formată. Orice problema = soluția+voința de a o realiza.

De ce așa ? Fiindcă deseori noi suntem acei ce facem din probleme … ”problemă”. Nu reacționăm normal, dar ne enervăm, ce duce la pierderea clarității și obiectivității. Sau din lipsa de cunoștințe sau de experiență, începem să panicăm, iar atunci și problema înflorește.
Sunt de acord că nu este simplu să te controlezi și să reacționezi normal, însă cine a spus că este ”normal” să te enervezi și să panichezi ?! Sunt anumite modele de comportament, pe care le împrumutăm, fără ca să le analizăm, din familie, din societate, sau sursele media, însă de câte ori am ales noi cum să ne comportăm în unele situații ?! De câte ori am creat noi propriile modele de comportament ? Este ușor să copiezi, însă să creezi este divin. Daca alegi să creezi, vei intîlni dificultăți, fiindcă vei fi nevoit să ”rupi” modelele de comportament împrumutate, să le adaptezi și să le construiesti din nou.

Nu este greu și nici ușor, este vesel și interesant, spor la treabă dragi ”maeștri”.

sursa: timotinvictor.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog