BlogPost.Timpul.md
04.10.2013

Subsecvent, RELIEFEZ: Tudor, LASĂ FU®MATUL!

 
Bloggeri / autori

Veaceslav Balacci

 
 


La 16 septembrie, după ce tânărul şi zglobiul general al Vămii moldoveneşti a încercat să-mi închidă gura prin nişte acuzaţii de doi bani, făcute public şi fără prezentarea cărorva probe, cu încălcarea prezumţiei nevinovăţiei şi dreptului la apărare, i-am adresat lui Baliţchi o cerere prealabilă prin care am solicitat DEZMINŢIREA informaţiei calomnioase.

Prin acea cerere i-am solicitat de asemenea lui Bandiţchi prezentarea SCUZELOR PUBLICE şi compensarea prejudiciului moral, pe care l-am estimat la un leu şi 33 bani. Răspunsul pe care l-am primit ieri de la Vamă (vezi imaginea de mai jos) nu pot să zic că m-a mirat. Doar a confirmat starea de degradare în care a ajuns această instituţie publică, îmbâcsită cu ignoranţă, lipsă de profesionism şi NIHILISM JURIDIC!

Nu ştiu dacă răspunsul a fost scris de un jurist, sau de cineva de la Federaţia de tenis. Ticsit cu formule care umple fără sens o pagină întreagă, gen „prin prisma normelor”, răspunsul cacofonic al lui Bandiţchi vine de fapt cu o singură idee. El „SUBSECVENT RELIEFEAZĂ faptul CĂ CONFORM” opiniei sale prezumţia nevinovăţiei trebuie demonstrată. Know-how, nu alta! Ca în bancul cu „acum du-te şi demonstrează că n-ai fiică…”. Adică eu trebuie să demonstrez că n-am comis nici o infracţiune!!! Juriştii de la Serviciul Vamal, care anul trecut vroiau să decriminalizeze contrabanda, anul ăsta vor să mai descopere o Americă şi să mai încerce o mare cu degetul…

De fapt este şi logic. De unde să audă alde generalissimus din popuşoi de principiul prezumţiei nevinovăţiei, garantat de Constituţie şi convenţiile internaţionale care protejează drepturile omului?  De unde să audă şoferul Bandiţchi de jurisprudenţa CEDO? Şi de unde să audă zavhozul de la IPTEH de norme morale elementare, conform cărora trebuie să răspunzi pentru cuvintele tale. Mai ales că e vorba de un bărbat. Şi mai ales un… general! Mda… Tudor, ce-ai fumat??? LASĂ FU®MATUL!!!

P.S. Ei bine, acum ne vom vedea în instanţa de judecată, după cum era şi de aşteptat. Ştiu deja că Baliţchi se laudă că prietenii de la CSJ îl vor salva. Să vedem dacă va găsi prieteni şi la Strasbourg! ;)

Poftim, pojaluista! Delectaţi-vă:

Raspuns_Banditchi_2

 vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
dorin

Adunatura greoae de termini si expresii juridice. Banuesc ca executorul acestui document,(iar sbsemnatul si mai mult) nu au idee ce au vrut sa explice.
Prostia sta in capul mesei. Vai de vama Moldovei condusa de un tilhar.

Octombrie 16, 2013 at 14:16 Răspunde
 
Mery

Da, Veaceslav, tinete tare!
Nu tot ce mișca se vinde si se corupe!
Nu toți varstnicii si nu toți tinerii sunt privati de demnitate si onoare!
Avem chiar si Prometei , care lupta aprig contra MAFIOTILOR si CORUPTILOR cocoțati in jilturile parlamentului RM , buni de pus in PUȘCĂRIE, imediat si necondiționat.
Filat numai PT ca l-a pus pe Bandițchii la vama , l-a făcut general( dacă nu gresesc), merita pus la pușcărie si el, nemaivorbind de celelalte crime si acte de corupție.
Va veni si timpul lor! Păcat ca pe altarul istoriei RM se pun multe vieții in suferinta si ca ei ne-au privat si de Demnitate! Pe toți: bătrâni, femei, copii si tinerii visatori si creatori!
Îți doresc, din suflet, act de izbanda, la Strasburg , PT ca Moldova e putreda si mucegaita!

Noiembrie 26, 2013 at 17:08 Răspunde
 
Teoctist Nistreanu

Asi vrea sa Va cred ca anume Balitki a scris acest raspuns, dar , este adevarat, acest lacheu , nu este in stare de asa ceva. Un asanumit jurist agramat angajat si platit de noi toti este in stare de o astfel de „Opera”. Anume pentru astfel de juristi Timofti insista sa le dea salarii de 20.000 de lei. Multa munca , Domnule! Dar trebuie sa stiti bine ca acestuia i-au fost necesare 2-3 zile de gandire asidua pentru a produce o astfel de „OPERA DE RAHAT”.
Cred ca reforma Justitiei trebuie sa inceapa de la „0”, adica dati toti afara din sistem, sa fie selectati prin examene de calificare, dar pana la cele de calificare sa treaca , mai intai cel de gramatica a limbii romane. Mai bine de jumatate dintre acestea nici nu vor ajunge la examenele de profesionalitate, vor pica ( sa fie publicate) la cele de alcatuire corecta in limba romana a materialelor pe care sunt obligati sa le perfecteze corect. Au ei, judecatorii, clipele lor de GLORIE cand se „inchid” in gauoacea lor pentru deliberari. Prezentul raspuns publicat(scanat) e o monstra graitoare de debilare a tov. Balitki.Iata asa , mai baieti, lucrati bine pe unde puteti, platiti in timp util taxele si suprataxele, ca, vedeti bine, avem nevoie de fonduri mari pentru acest tip de avortoni. In rest, draga Veaceslav, urari de bine si suces!

Ianuarie 22, 2014 at 23:31 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
20.09.2013

EXCLUSIV! Deconspirarea bandei lui VALET. Partea II. Adrian Morărescu, MILIONARUL din… CARTON

 

 Continuare. Vezi şi Partea I.  O să recunosc că protagonistul nostru de azi era planificat pentru a fi abordat într-una din părţile de la urmă ale serialului, acesta fiind nici pe departe cea mai grea piesă din banda lui Bandiţchi. Însă, dacă tot celebrăm azi prima anversare de o săptămână de la conferinţa de presă din... (0 EXCLUSIV! Deconspirarea bandei lui VALET. Partea II. Adrian Morărescu, MILIONARUL din… CARTON )

16.09.2013

Cerere prealabilă lui BALIŢCHI

 

               Adresată public şi depusă pe suport de hârtie în căsuţa poştală a Serviciului Vamal Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Cerere prealabilă lui BALIŢCHI )

14.09.2013

Scrisoare deschisă LEPĂDĂTURILOR

 

Dragi Bandiţi, De 5 ani lupt împotriva voastră şi a ilegalităţilor care au loc în domeniul în care viaţa a vrut să mă fierb din 2012 încoace: activitatea vamală şi de control la frontieră. Lupt pentru că aşa am deprins de la părinţi în cei 7 ani de acasă să trăiesc: onest, cu fruntea sus... (2 Scrisoare deschisă LEPĂDĂTURILOR )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog