BlogPost.Timpul.md
vieru.eu29.09.2013

Jurnal TV mai sărac după plecarea lui Bogatu

 
Bloggeri / autori

Grigore Vieru

vieru.eu

 
 

În ultimile luni se observă o creștere a tendinței jurnaliștilor de la Jurnal TV, de părăsi acest post de televiziune.

Plecări au fost și mai înainte, fie ele cu voie sau de nevoie. Însă, ceea ce se observă acum, este că pleacă tot mulți oameni-cheie ai acestui post TV sau în genere ai „Jurnal Trust Media”. Unii dintre ei fiind aici încă de la început.

De această dată și-a anunțat plecarea de la „Jurnal Trust Media” jurnalistul  Petru Bogatu. Acesta scria pentru ziarul „Jurnal de Chișinău” și împreună cu Nicolae Negru erau protagoniștii emisiunii „Negru și Bogatu”. O emisiune de analiză a evenimentelor politice din țară. Bogatu nu a motivat plecarea sa, deși cred că omul nu a plecat așa, tam-nisam.

Iată ce a scris acesta pe pagina sa de facebook.

bogatuM-am uitat în grila de emisiuni a JTV și am constatat că emisiunea „Negru și Bogatu” deja o fost scoasă.

jurnal

Recent, a plecat de la Jurnal TV și Rita Ursalovschi.

Rita

Se aude prin tîrg, că motivul plecărilor de la „Jurnal Trust Media” ar fi politica oditorială impusă de„nacialniși”. Totodată, practica de a lustrui imaginea unui partid politic și a liderului acestuia și denigrarea altuia. Cineva dintre analiștii politici spunea că cei de JTV au încetat să-l mai invite la emisiuni după ce s-ar fi certat cu Mocanu.

Faptul că oamenii-cheie pleacă unul cîte unul, confirmă presupunirile multora că situația din interior la „Jurnal Trust Media” este una tensionată. Problema cred, a prins deja rădăcini și acum este momentul cînd paharul răbdării s-a umplut. În asemenea condiții instituția are doar de pierdut.

Acum, Jurnal TV a devenit și mai sărac după plecare lui Bogatu

P.S. Pe rețelele de socializare mai multă lume se întreabă cine va fi urmărul care va părăsi „Jurnal Trust Media”.

vieru.eu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
vasea

Doar pentru Bogatu si Negru mai deschideam jurnal.md. Ii citesc de vreo 12 ani. Inca din ziarul pe hartie. Acum m-am dezabonat si de la ziar, si de la RSS feed.

Octombrie 15, 2013 at 23:55 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
vieru.eu02.10.2013

Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti

 

„Gata, soacra mea nu mai votează comuniștii ”, îmi spuse cineva zilele trecute, făcînd referință la recenta cuvîntare a lui Voronin, adresată mulțimii adunate în fața Palatului Republicii. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (1 Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti )

vieru.eu18.09.2013

Comuniștii inițiază procedura privind demiterea Guvernului Leancă

 

Comuniștii cer demisia Guvernului Leancă și asta din cauza ultimilor năzbîtii ale acestuia făcute la Banca de Economii din Moldova (BEM). Poate, într-o măsură oarecare ei au dreptate, dar mă întreb ce o să dea asta. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Comuniștii inițiază procedura privind demiterea Guvernului Leancă )

vieru.eu17.09.2013

Opoziția cere înapoi Banca de Economii

 

Este bine știut că este mai greu să recuperezi un lucru pierdud, decît să preîntîmpeni pierderea acestuia. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Opoziția cere înapoi Banca de Economii )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

[…] sursa principală a creierului de noradrenalina – o substanta care poate înlătura depresia. – See more Explicația ar fi…

blegea, tocmai că România s-a împotrivit Pactului Ribentrop Molotov, că altfel nu mureau soldații români pe la Țiganca, Chișinău etc

ivane, scrii ca să nu adormi voi nu erați în stare să vă apărați în 1918 când rușii erau…

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188 &nbsp,手机:13832771638王女士; 电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 &

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog