BlogPost.Timpul.md
vieru.eu18.09.2013

Comuniștii inițiază procedura privind demiterea Guvernului Leancă

 
Bloggeri / autori

Grigore Vieru

vieru.eu

 
 

Comuniștii cer demisia Guvernului Leancă și asta din cauza ultimilor năzbîtii ale acestuia făcute la Banca de Economii din Moldova (BEM). Poate, într-o măsură oarecare ei au dreptate, dar mă întreb ce o să dea asta.

După mine nimic, plus că oricît ei nu și-ar dori acest lucru, nu vor reuși, pentru că nu au voturile necesare, chiar dacă se va alătura fracțiunea PL împreună cu grupul Dodon. De asemenea, ideea cu demiteri de Guvern și organizare de alegeri anticipate este deja depășită pentru acest mandat.

Și, totuși. De ce deputații PCRM își doresc demiterea Guvernului, dar nu doar a persoanelor vizate în cazul BEM? Cred că demiterea Guvernului are o legătură directă cu o eventuală parafare al Acordul de Asociere dintre R. Moldova și Uniunea Europeană (UE). Iar, demiterea acestuia acum, garantat dă peste cap acest lucru. Probabil, Voronin anume asta își dorește. Plus, un eventual eșec în acest sens este și dorința Rusiei. Coincidență sau nu, dar mai degrabă ași crede că Voronin face aici jocul Moscovei. Plus, acesta a bătut din palme că vinificatorii moldoveni nu-și mai pot exporta vinurile pe piața rusească din cauza embargoului aplicat recent. Și, despre care se vorbește că anume comuniștii ar fi solicitat Rusiei aplicarea acestuia. Apoi, despre ce fel de integrare europeană mai vorbesc că-și doresc comuniștii, dacă acțiunile lor sînt contradictorii.

Observînd aceste lucruri, îmi pun întreabarea dacă mai este cineva de la conducere care vrea binele acestei țări. Opoziția comunistă acuză acțiunile Coaliției de guvernare, dar se observă că și ea nu-i mai brează.

Comuniștii vor demiterea Guvernului pentru că nu-i interesează parafarea Acordul de Asociere dintre R. Moldova și UE. Iar situația de la BEM, oricum trebuie clarificată.

 

– See more at: http://vox.publika.md/politica/comunistii-initiaza-procedura-privind-demiterea-guvernului-leanca-505923.html#sthash.Qtg3P2YZ.dpuf

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
vieru.eu02.10.2013

Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti

 

„Gata, soacra mea nu mai votează comuniștii ”, îmi spuse cineva zilele trecute, făcînd referință la recenta cuvîntare a lui Voronin, adresată mulțimii adunate în fața Palatului Republicii. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (1 Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti )

vieru.eu29.09.2013

Jurnal TV mai sărac după plecarea lui Bogatu

 

În ultimile luni se observă o creștere a tendinței jurnaliștilor de la Jurnal TV, de părăsi acest post de televiziune. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (1 Jurnal TV mai sărac după plecarea lui Bogatu )

vieru.eu17.09.2013

Opoziția cere înapoi Banca de Economii

 

Este bine știut că este mai greu să recuperezi un lucru pierdud, decît să preîntîmpeni pierderea acestuia. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Opoziția cere înapoi Banca de Economii )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog