BlogPost.Timpul.md

Rusia a început desființarea Moldovei, calm și calculat

daa4eba8-858c-40ab-80ed-73dfbeb1a2ed_mw800_mh600_s (1)

V-ați întrebat vreodată de ce Rusia are un comportament mai civilizat în raport cu R.Moldova comparativ cu Ucraina?

Și asta în condițiile în care noi ca stat am declarat tranșant poziția și cursul european asumat, iar Ucraina încă mai oscilează la acest capitol. Răspunsul e cât se poate de simplu: în cazul Ucrainei (și Belarusului) sunt aplicate metode santajabile tradiționale care lovesc doar în economia țării.

Moldova însă e o țară cu probleme cât conturi pe odnoklassniki. Vom semna la Vilnius acordul de asociere cu UE, și prin urmare, chiar în acea săptâmână este probabil să auzim pentru prima dată recunoașterea independenței Transnistriei de către Rusia. Cu alte cuvinte Rogozin va avea un motiv real să ne spună acest lucru, mult mai direct decât a făcut-o până acum, și în numele unui popor, mai ales că vedem deja și reacții a unor deputați ruși. Să nu credeți că scenariile apocaliptice nu-și au locul în Moldova, mai ales când vine vorba de Transnistria.

Cum poți să întâlnești cu flori un politician ca Rogozin care te amenință deschis la tine acasă, îți discreditează integritatea teritorială și independența, punând la dubiu chiar și cursul politic stabilit de guvernare și popor. Pentru majoritatea rușilor de la noi, Moldova nu a existat niciodată ca țară, nu există nici în prezent, și mulți din acești indivizi alimentează zilnic această situașie.

Rusia mai poate întreprinde acțiuni precum:
1. Recunoașterea independenței regiunii transnistrene
2. Închiderea robinetului la gazele naturale
3. Introducerea sistemului de vize pentru cetățenii moldoveni (va lovi dur în peste 240.000 familii)
4. Blocarea sau înăsprirea importurilor moldovenești

și cel puțin o acțiune din cele enumerate mai sus va lovi dur în Moldova, iar toate 4 la pachet ne poate desființa ca stat. Vă îndemn să susținem împreună mult mai deschis și asumat cursul european al R.Moldova. E unicul curs și ultima șansă pentru noi.

Autor: Andrei Fornea

Sursa: voxreport.unimedia.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos …

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser …

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog