BlogPost.Timpul.md

Violează un scenariu bun din viață

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi.

uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează pe o gravidă și sunt cercetați în stare de libertate! încearcă să dea foc fetei, pentru a scăpa de martor, sau în glumă, dar nu reușesc. fata merge la poliție, iar părinții criminalilor încearcă să mușamalizeze situația. și, într-un final cazul se va închide, documentele se vor pierde, oamenii vor sta la aceiași masă la o nuntă, iar victima … ce mai contează. la țară toți îs cumnați, cumătri, nănași și verișori. ca în tot sistemul judecătoresc din moldova. mai corupți decît procurorii, judecătorii și popii doar medicii, polițiștii și profesorii pot fi.

adică în moldova răul învinge. dacă vreo acțiune din comicsurile marvel s-ar petrece în moldova, fiți siguri că antieroul va învinge. aici e unu din puținele locuri de pe glob unde răul e la el acasă. unde antieroiii sunt ridicați la rang de erou, iar victimile la rang de curvă.

or, încă un scenariu. patru băieți îl opresc pe unu cu bicicleta în pădure și își bat joc de el. * îi dau cu puțulica pe la gură*. băiatu îi cam down și nimeni nu-l ia în serios. băiatu a stat o zi pînă a fost găsit, vă dați seama ce serios îl căutau cu toții? părinții căutau ei ceva, părinții ceva caută întodeauna, eu mă refer la celelalte structuri din sat, sau din centru raional. l-au găsit în ultimul hal, unu care se ducea să-și adape vițelul, ceea ce înseamnă că pe cărarea aia se circulă des și, totuși, l-au găsit a doua zi, asta chiar mă miră, dar pentru film e genial detaliul ăsta.

bun, băiatu spune că a fost violat. violat în moldova înseamnă neapărat  să-ți bage ceva în cur, asta au vrut să afle polițiștii care au zis că urme de viol nu-s. da semnele de țigară și vînătăile și șocul, asta așa, un mic detaliu neimportant. antieroii fug la moscova. adică sunt eliberați, pentru că au bilete oamenii. antiroii iar în forță.

cum credeți cînd un polițist își bate soția, dar polițiștii fac asta, la cine merge ea să se plîngă? la nimeni! încă un scenariu bun.

vreți vă mai dau o mie de teme pentru acasă. dar ce folos? asta mai bine nu va face nimănui.

acum pentru cei care-mi răspund la *vreau să plec din țară* cu * fă aici ceva*, vreau să le spun: voi n-ați vrea să facem o organizație care ar prinde acești criminali și ar face cu ei același lucru? răspunsul va fi nu. noi suntem altruiști și pacifiști și lasă poliția.

atunci să-mi suge-ți acadeaua data viitoare cînd am să spun că  *eu din țara asta mă duc*.  mă duc să fac filme. filme cu antieroi.

ce putem face noi, opinia publică, vizavi de aceste incidente? nimic. tata care-și ucise în bătăi copila, mai ține minte cineva?, cred că bea o bere la bar în sat chiar acum cît tu citești asta.  nu ăsta care a fost condamnat recent, altul.

tot ce putem face e să-i pedepsim cumva pe acești oameni. să le fie tăiată o mînă, un picior, să le fie mutilate organele genitale, să fie arși. doar așa, băgînd frica în oameni poți educa o nație. așa spun marile dictaturi, eu subscriu,  doar sub acest detaliu.

a murit Bucătaru,(de matcovshi s-a vorbit mai mult)  să-i fie țărîna ușoară, apropo. toți vor vorbi de asta acum, îi vor da medalii postmortem și alte căcaturi. cît era viu era doar încă un bețiv naftalinizat, iar acum e eroul cinematografiei din moldova. încă un scenariu bun. un scenariu din viață. viața oricum bate tot!

viața și pe noi ne va bate.

sursa: parazitulproletar.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Cine este de vină că orașul Chișinău arată ca Kabulul?

 

Vin recent din Chișinău. O concluzie la cald. Nu-mi place Chișinăul. Nu-mi place pentru că a devenit urât și murdar. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (9 Cine este de vină că orașul Chișinău arată ca Kabulul? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog