BlogPost.Timpul.md

”Pădurea Domnească 2” a eșuat?

maxresdefault
 

Mocanu iar a ieșit la rampă. La presă. Cu acuzații la procurori. Iar. Ca și în ajun de Crăciun. Și a acuzat.

Dacă în iarnă i-a reușit acum nu prea. Probabil din cauză că puțini au înțeles ce a fost acolo. Și poate pentru că foarte puțini respectă procurorii dar și șoferii de microbuze. Pentru că ambele categorii sunt aroganți. Mocanu nu e nici procuror și nici șofer de microbuz, el e șofer de ”jeep” și mai zboară uneori. Și uneori e prieten cu frații Țopa. Și are feciori infractori. Dar nu-i despre asta însemnarea.

Eșecul s-a datorat faptului că nu a mai avut aliați de ocazie de la guvernare, ca în cazul Zubco, astfel că a fost mai ușor sa se vadă rapid scopul campaniwi. Daca în cazul Zubco, Mocanu a profitat de credibilitatea pe care o avea Filat și a reușit sa obțină anumite rezultate, profitând și de imaginea negativa a lui Zubco, dar și de prostia fostului șef al Procuraturii, în acest caz Mocanu a pornit din start de la un caz în care cel pe care îl acuza era de fapt victima, chiar dacă e procuror, iar spre ghinionul lui, agresorul a mai și recunoscut, sau s-a „copt”.

Ce vrea Mocanu? Vrea sa facă politica, e clar, vrea sa intre cu partidul lui în Parlament, construindu-și viitorul politic pe astfel de cazuri de manipulare. În cazul Zubco a avut succes, chiar dacă pe moartea lui Sorin, Dumnezeu să-l ierte. În cazul Garaba el a avut însă mult ghinion și, posibil, va pierde tot ratingul acumulat în cazul Zubco. Acum oamenii au putut sa vadă cu ce se ocupa acest individ, cine sta în spatele lui și care sunt scopurile acestui grup constituit pe principiile crimei organizate.

sursa: luchianiuc.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog