BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net08.08.2013

Gafa lui Valeriu Munteanu, despre tineret

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

027316001350648035
Imagine:totul.md
 

Serghei Diaconu a fost numit, pe 7 august 2013, în calitate de vice-ministru al Ministerului Afacerilor Interne. Până astăzi a activat în calitate de şef adjunct al Inspectoratului General de Poliţie, fiind responsabil de reorganizarea Poliţiei Rutiere (Detalii pe OBSERVATOR).

Deputatul Valeriu Munteanu, liberal, care s-a născut în anul 1980, spune că Serghei este un tânăr pus la MAI.

Păi iată, Munteanu a gafat când a scris prostia pe Facebook, deoarece Serghei Diaconu este născut cu câțiva ani mai devreme decât liberalul. Astfel, anul nașterii lui Diaconu este 1976, iar al liberalului 1980, cum am scris mai sus.

La fel, Munteanu a scăpat din vedere candidatura liberalilor din 2009, Ion Cebanu, care la momentul investirii în funcție de MINISTRU, nu vice-ministru, avea 25 ani, adica tânăr din toate aspectele, inclusiv legal.

Deci, pentru a fi numit ministru la 25 ani este absolut ceva normal când aranjează pe liberali, iar numit vice-ministru la 37 ani este ceva anormal. Scris 37 deoarece Serghei Diaconu are anume această vârstă acum, deși fizicul arată că are mai puțin.

Legea cu privire la tineret spune că ești tânăr până la vârsta de 30 ani. Modificarea cu 35 încă nu a fost făcut, iar dacă ar fi fost făcută oricum noul vice de la MAI nu se încadra în categoria tinerilor, fapt ce demonstrează că Munteanu a aberat pur politic, iar pentru aceasta merită o ”diseatkă” de ouă de la Floreni.

Of politica… dar… noroc să fii și ajungi deputat, ori ministru liberal, cu mult mai tânăr decât cel despre care zici.

________________

Anul 2013

  1. Serghei Diaconu – 37 ani;
  2. Valeriu Munteanu – 33 ani;
  3. Ion Cebanu – 29 ani.

Întrebare: Cine-i mai tânăr decât Serghei Diaconu?

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog