BlogPost.Timpul.md

Dă-i cu 70 de km/h!

Încerc, mai ales în ultimul timp, să respect cât de mult pot Regulamentul circulaţiei rutiere. Dar, am tot dat peste nişte situaţii confuze. De exemplu:

Merg pe viaduct cu 50 de km/h, aşa cum cere legea. Doar eu. Restul – de la 70 de km/h în sus. Ca să nu incomodez pe nimeni în trafic – aşa cum cere legea – selectez frumuşel  prima bandă şi dă-i gazul încetişor. Când ‘cole, un troleu îmi face din faruri din spate. Eu, nu mă las, dă-i cu 50 de km/h. S-a înnervat „troleibusnicul”, arată depăşire şi dă-i gazul! Brusc, o început aşa a-i sălta „coarnele” şi… situaţie de accident, într-un cuvânt. Am frânat până la 30, mai nu m-a lovit altul din spate… S-a consumat până la urmă fără accident, dar, cu mult stres pentru 3 şoferi şi încă vreo 80 de pasageri.

Şi gândeam atunci: cum dracu, vreau să respect legea, dar instinctul de auto-apărare îmi spune că voi fi mai sănătos dacă, totuşi, încalc niţel legea.

Iată că azi frustrarea mea a luat sfârşit. Au fost anunţate modificări la regulament, prin care se permite până la 70 de km/h pe viaduct, bd. Dacia, şoseaua Hânceşti, etc., pe mai multe porţiuni unde este posibilă acceleraţia.

Bravo, poliţia, poate când vrea! Acum, urmează ca noi să respectăm noile reguli. La fel să o facă şi poliţia!

PS: O altă frustrare ţine de zebre. Tot încerc să cedez fiecărui picior care calcă pe trecerea de pietoni, dar mai nu am fost lovit în spate de câteva ori, iar un copil mai nu a fost retezat de altul care nu s-a oprit lângă mine. Despre asta – cu altă ocazie.

sursa: cibotaru.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog