BlogPost.Timpul.md

Cum obișnuiți să vă petreceți ziua de naștere?

A devenit deja o tradiţie ca de ziua mea de naştere să nu invit oaspeţi sau să dau petrecere, ci să mă retrag de lume şi să merg undeva în călătorie. Să petrec ziua pentru mine, aşa cum î-mi doresc. În loc de griji de organizare, de primire a oaspeţilor, de masă de sărbătoare, eu fac ceea ce îmi place – călătoresc! Simt că este întradevăr ziua mea când fac ce îmi place. Nu ar trebui să fie aşa?

Nici nu îmi aduc aminte exact când a fost prima oară când am decis ca de ziua mea nu voi face ceea la ce se aşteaptă lumea, dar cam din 2006 încoace în fiecare an organizez o escapadă undeva. În 2006 întâlneam răsăritul soarelui în munţii Huangshan, în 2007 pe plaja Haeundae – plecam singur şi petreceam întreaga zi aşa cum îmi doream. De patru ani deja nu mai plec singur în călătorie de ziua mea, ci cu soţia mea – Cezara, care la fel ca şi mine are ziua de naştere pe 6 august – într-o zi cu mine. Este ziua noastră când fugim de lume şi petrecem ziua împreună. Şi este superb!

De fapt de ziua noastră mergem să călătorim undeva prin Moldova. În 2010 am fost la Hanul lui Hanganu de la Lalova, în 2011 am stat la o pensiune din Orheiul Vechi, în 2012 am ajuns la bunica mea din Podoimiţa (lângă Camenca în Transnistria), iar anul acesta am reuşit să organizăm doar o simplă escapadă de o zi şi am plecat la Dolna unde casa boierească de altă dată era goală şi noi eram unicii vizitatori.

Aşa îmi petrec eu ziua de naştere şi vreau să vă îndemn şi pe voi, în cazul în care vă place această idee – să procedaţi la fel. Nu staţi acasă – mergeţi undeva de unul singur sau în compania persoanelor drage şi simţiţ-vă perfect! La mulţi ani!

sursa: sergiu.turcanu.net

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog