BlogPost.Timpul.md

Moldova are acum Belot online

Tot mai mutle proiecte interesante de divertisment apar în ultimul timp în Moldova. În această vară a fost creat primul joc online de cărți Belot, care este unicul în felul său. Acesta a fost creat la noi în țară de un grup de prieteni care nu găseau timp pentru a juca offline, așa că au făcut un produs interesant și foarte comod.


Motorul jocului a fost creat de la zero și reprezintă o simulare a jocului de cărți belot. Au fost păstrate niște rusisme pentru a nu complica jocul, pe parcurs vor fi scoase.

Jocul se află în stadiu de beta testing, dar are multe funcții interesante, în numai 2 luni de la apariție acesta a adunat peste 2 mii de utilizatori.

Fiecare joc are instoria sa pe care o poți transmite tuturor prietenilor. Aceasta prezintă informații despre desfașurarea jocului, cît a durat și cîte puncte a acumulat fiecare. O atmosferă plăcută este creată și de chat-ul online care este disponibil jucătorilor. Odată cu începerea partidei site-ul va găsi automat încă 2 jucători cu care vei juca în continuare pînă la acumularea a 501 de puncte. Realizatorii promit și organizarea campionatelor de belot cu premii, ceea ce pare a fi o idee foarte interesantă.

Jocul poate fi accesat la adresa www.belot.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog