BlogPost.Timpul.md

Păstrăm aparențele. Pierdem esențele.

Sunt oameni care merg în club să se bucure de muzică și oameni care merg la operă doar ca să fie văzuți. Dacă în club nu mi se pare grav să crezi că John Legend e numele unui star porno, când mergi la operă și crezi că Don Giovanni e un hair stylist din cartierul francez… mi se cam pare.

Sunt oameni care merg pe bicicletă pentru că adoră lucrurile simple, dar nu uită să menționeze că au dat 5000 de euro pe un ghidon și două pedale. Cel mai tare mi s-a părut când o amică a fost la o întrunire de bicicliști cool care au grijă de mediu și toți au venit cu bicicletele în portbagaj. Nimic scandalos dacă n-ar fi avut toți mașini cu motoare de peste 2.2…

Filantropi care împart cu larghețe din ce au furat…

Bărbați care se laudă cu o potență pe care nu au cui să o arate…

Avem familiști care-și pun poza cu copilul la profilul de facebook și scriu în fiecare dimineață unei colege de la marketing: Azi ziua mea a fost mai frumoasă pentru că te-am văzut la țigară… Îți venea atât de bine între buze…

Avem femei frumoase și nefericite care se încăpățânează să pună poze vesele din vacanțe în care n-au avut orgasm decât la masă, mâncând un Tzatzichi demențial.

…sigur… avem și autori motivaționali care copiază de la mine și de la Otravă și apoi mai au și tupeul să ne dea friend request…

De curiozitate… aparențele astea care te ridică în ochii altora… te ajută măcar un pic când ești singur… tu cu tine?

8173_415887361840880_1531120786_n

sursa: radufconstantinescu.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog