BlogPost.Timpul.md

De ce-i admir pe unii muzicieni

stones_2369675b
 

Zilele trecute Mick Jagger a împlinit 70 de ani. La vârsta la care alții sunt moși pensionari, muzicianul încă poate.

Eu îi admir pe cei “bătrâni” precum Aerosmith sau Rolling Stones pentru că s-au ținut de meserie. Au știut care le este interesul și n-au deviat de la traseul lor. Sunt sigur că au dus o viață plină de droguri și femei și băutură, dar cu toate acestea n-au trecut niciodată peste un prag care le-ar fi distrus cariera, așa că iată-i și acum, după zeci de ani de muzică, făcând zeci de milioane de dolari pe an din concerte.

Nu știu dacă-i meritul lor personal sau au avut un manager inspirat, care i-a ținut în frâu și a fost acolo să-i ferească de acea linie ce nu trebuia trecută. Alții, la fel de talentați, au dat de faimă și “bunătăți” și s-au abătut de la traseul pe care ar fi fost cazul să-l urmeze. Că vorbim de Cobain, Morrison, Elvis sau mai recent de Winehouse, toți au fost talente mari care au exagerat spre rău și n-a fost nimeni acolo să-i oprească.

Cum spuneam, îi admir cu atât mai mult pe cei care, având de toate, au pus totuși pe primul plan muzica, business-ul, produsul lor.

mj_fm

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog