BlogPost.Timpul.md

Madonna şi Lady Gaga, acuzate că au încălcat legislaţia rusă

Madonna_covers_Lady_Gaga_born_this_way-400x400
Imagine:idolator.com
 

Autorităţile ruse intenţionează să le dea în judecată pe cântăreţele americane Madonna şi Lady Gaga, după ce au descoperit faptul că ambele artiste au vizitat Rusia pe baza unor vize eliberate în mod incorect.

Biroul Procurorului General al Rusiei a emis o declaraţie care confirmă faptul că niciuna dintre cele două cântăreţe americane nu a obţinut viza potrivită înainte de a susţine concerte pe teritoriul acestei ţări în 2012, informează site-ul publicaţiei The Guardian.

Madonna, care a concertat în Rusia în august 2012, şi Lady Gaga, care a cântat în aceeaşi ţară în decembrie 2012, au călătorit cu vize eliberate pe baza unui program de schimburi culturale.

Aceste documente „nu asigură purtătorului dreptul de a efectua niciun fel de activitate comercială”, au declarat autorităţile ruse. Potrivit agenţiei oficiale de informaţii publice din Rusia, procuratura din această ţară intenţionează să solicite Ministerului de Externe sau Serviciului Federal pentru Emigraţie să depună plângere în justiţie împotriva celor două artiste.

Aşa cum ştie orice cetăţean străin care a vizitat Moscova, legile ruseşti din domeniul imigraţiei pot fi uneori foarte complicate. Însă „greşeala” comisă de Madonna şi de Lady Gaga nu a fost descoperită din întâmplare: procuratura a iniţiat această anchetă abia după ce a fost contactată de unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai celor două artiste.

Acesta este Vitaly Milonov, consilier al municipalităţii din Sankt Petersburg şi autor al legii din acest oraş care interzice „propaganda gay” – o lege care a servit drept model pentru legea adoptată recent de Duma din Moscova. După ce Madonna şi Lady Gaga şi-au manifestat sprijinul pentru comunitatea gay din Rusia cu ocazia concertelor pe care le-au susţinut în această ţară în 2012, Milonov a încercat să le aducă pe cele două cântăreţe în sala de tribunal, acuzându-le că „au promovat sodomia, lesbianismul, bisexualitatea şi orientarea transgender în rândul minorilor”. Aceste acuzaţii au fost însă respinse.

Organizatorii de spectacole din Rusia se tem că acest anunţ oficial făcut de Procuratură ar putea avea un efect negativ asupra viitoarelor turnee întreprinse de artiştii occidentali, dar şi asupra turismului, în perspectiva Jocurilor Olimpice de Iarnă 2014 care vor fi organizate la Soci.

„Niciun artist, circ sau expoziţie nu va mai veni aici dacă biroul Procuraturii va amenda pe cineva acum”, a declarat Evgheni Finkelstein, un organizator de spectacole din Sankt Petersburg, scrie mediafax.ro

Urmărește-ne pe Twitter!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
gunea

schimbati poza, ati pus-o pe beyonce si vorbiti despre lady gaga!

August 3, 2013 at 09:20 Răspunde
 
Maheshi

A wonderful job. Super helpful inmoofatirn.

Iulie 19, 2015 at 18:39 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog