BlogPost.Timpul.md

Plimbatul prin pădure te scapă de stres

images (1)

Să faci o plimbare prin pădure te poate ajuta la gestionarea nivelului de stres, reduce hipertensiunea şi ajută în lupta împotriva bolilor de inimă, a relevat un nou studiu.

Unul dintre experimente, efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Essex, a descoperit că doar privitul la imagini cu păduri a ajutat la reducerea încordării.

Dr. Valerie Gladwell a conduc o echipă de oameni de ştiinţă care au efectuat experimente pe voluntari, în timp ce au măsurat nivelul de stres.

Participanţii la cercetare au fost rugaţi să meargă în anumite „medii verzi” la prânz, pentru a vedea dacă dorm mai bine în noaptea zilei respective.

După opt săptămâni, voluntarii au înregistrat o scădere a tensiunii arteriale şi a stresului perceput.

Gladwell a declarat că echipa de cercetare a arătat că „mediile verzi” pot fi o modalitate eficient pentru a te elibera de stres.

Ea a afirmat că dacă mai mulţi oameni ar fi încurajaţi să se bucure se spaţiile naturale, în aer liber, acest lucru ar putea ajuta la creşterea nivelului lor de activitate fizică şi, prin urmare, ar putea fi un instrument puternic pentru a lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog