BlogPost.Timpul.md

Topul producătorilor de smartphone-uri

Samsung-Galaxy-007
 

Un raport IDC (un nume de încredere în cercetări de piață) la nivel mondial vorbește despre numărul de telefoane vândute: Samsung a vândut mai multe decât următorii trei din listă, incluzând Apple.

Top Five Smartphone Vendors, Shipments, and Market Share, 2013 Q2 (Units in Millions) 

cats

Aici merită făcute două comentarii:
O idee despre cum funcționează afacerile: e uimitor cum investitorii sunt nemulțumiți de rezultate foarte bune, doar pentru că n-au fost conform estimărilor. Adică Samsung a avut un venit de 7,8 miliarde won și investitorii se așteptau la 8 miliarde. Diferența aceea mică i-a dezamăgit pe mulți.

Ce trebuie reținut este că astfel se decid afacerile. Investești banii unor oameni în Samsung și, deși profiturile și veniturile sunt imense pentru companie, dacă nu obții cât le-ai promis investitorilor, e de rău. Tu ca fond de investiții ai probleme, gigantul electronic care a fost chiar sub linie are probleme, deși creșterea față de anul anterior este foarte mare și au o treime din piața de smartphone-uri.

Doi la mână, dacă vă întrebați ce caută Lenovo atât de sus în clasament, in condițiile în care poate n-ați văzut vreun telefon produs de ei, este pentru că sunt uriași în China, unde vând cantități mari de telefoane. Spre restul lumii nu prea ajung ei la fel de ușor. Pe cel de mai jos, numit K900, l-am văzut și eu la MWC Barcelona, dar nu conta deloc pentru piața noastră. E un dual-core Intel cu ecran de 5,5 inci.

Nokia, HTC, Sony, Alcatel, Huawei și restul sunt incluși în Others. Pe site-ul IDC vedeți și situația de la dumbphones, unde Nokia este pe locul doi, după Samsung.

sursa: IDC via Mashable.

lenovo_k900-620x392

 

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog