BlogPost.Timpul.md

Trucuri pentru cameramani :)

cameraman-eecue_24913_7v3y_l
Imagine:eecue.com
 

Niște lucruri mai puțin ortodoxe din scurta mea viață de cameraman:

Surzenia. Primele 30 de secunde când cineva îți spune că nu e voie să filmezi, te faci că nu auzi și că ești concentrat asupra opreațiunii.
Beculețul care arată că înregistrezi. E bine să fie dezactivat nu se știe niciodată când prinzi ceva mișto. :)
– Când mergi la un eveniment și vrei să ai cel mai tare loc de filmare și mult spațiul în jurul tău se procedează astfel: te duci cu un sfert de oră înainte, îți alegi locul ideal și plasezi trepiedul în cu totul altă parte. Ceilalți cameramani își vor plasa camerele lângă trepiedul tău. Când începe evenimentul, te duci și iei trepiedul și te duci la locul tău liber. :)
– De exersat filmatul de la genunchi. Foarte util după primele 30 de secunde de surzenie de mai sus combinat cu beculețul stins.
– Pentru filmări și mai discrete vâ recomand o husă de tip flip pentru telefon. Porniți înregistrarea, puneți capacul și țineți telefonul pe masă ca și când v-ați juca cu el într-o poziție care să prindă subiectul cât de cât. Nimeni nu își va da seama că filmați. :)

Dacă-mi mai amintesc ceva, revin. :)

sursa: razvanbb.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog