BlogPost.Timpul.md

Oamenii sunt principala cauză pentru dispariţia anumitor specii de animale

Face-Baby-Panda

Cu cât populaţia dintr-o anumită regiune creşte, cu atât numărul de animale din zonă cunoaşte o scădere, lucru care arată că oamenii sunt vinovaţi în mod direct de dispariţia sau punerea în pericol a vieţilor anumitor specii, susţin cercetătorii americani, citaţi de Daily Mail.

Cercetătorii de la Universitatea de Stat Ohio au descoperit că până în 2050, aproximativ 11% din animalele de pe teritoriul planetei vor fi puse în pericol.

Pentru stabilirea estimărilor legate de efectele creşterii populaţiei asupra animalelor pe cale de dispariţie, oamenii de ştiinţă au folosit informaţiile colectate de Biroul de Recensământ american, în perioada 2000, 2010 şi numărul populaţiei estimat în 114 ţări pentru anii 2020 şi 2050. De asemenea, cercetătorii au compilat informaţiile legate de speciile de animale aflate în pericol, conţinute în Lista Roşie a Speciilor Ameninţate ale Uniunii Internaţionale pentru Conservarea Naturii. Ei au descoperit „consecinţe măsurabile” ale creşterii densităţii populaţiei asupra speciilor aflate în pericol. Astfel, numărul animalelor şi păsărilor a căror viaţă este pusă în pericol ar putea creşte cu circa 3,3% peste 10 ani, în acele regiuni cu o naţiune medie şi populaţie în creştere.

Teorii anterioare suspectau că mărimea populaţiei, alături de creşterea şi densitatea acesteia ar putea avea legătură cu ameninţarea speciilor de animale, dar acest studiu, publicat în jurnalul Human Ecology, a confirmat aceste supoziţii. Cercetătorii caută acum metode prin care să micşoreze această ameninţare, iar una din soluţii ar putea fi chiar mutarea anumitor specii în zonele unde numărul populaţiei este în scădere.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog