BlogPost.Timpul.md

Cum distruge Facebook relaţiile romantice

facebookbreakup_400

Navigarea pe reţelele de socializare reprezintă un motiv de despărţire sau chiar de divorţ pentru cuplurile de toate vârstele, arată un studiu american citat de Daily Mail

Cercetarea întreprinsă de oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Missouri a analizat răspunsurile utilizatorilor Facebook cu vârste cuprinse între 18 şi 82 de ani, cu privire la perioada de timp în care foloseau reţeaua socială şi cât de des au apărut motive de ceartă legate de acest obicei între ei şi foştii sau actualii parteneri.

Astfel, cercetătorii au putut observa că folosirea excesivă a reţelelor de socializare are potenţialul de a crea conflicte în cuplu, din cauza geloziei născute din verificarea activităţii partenerului sau pe fondul reluării legăturii cu un fost iubit sau fostă iubită.

Coordonatorul studiului, dr. Russel Clayton susţine că studii anterioare au arătat cum cei care folosesc excesiv reţeaua socială Facebook au tendinţa de a monitoriza mai atent profilul partenerului, iar acest lucru ar putea conduce la apariţia geloziei şi, deci, și a conflictelor. Actualul studiu arată că utilizatorii care folosesc frecvent Facebook au tendinţa de se „conecta” mult mai uşor cu alţi useri, inclusiv cu foşti parteneri. O astfel de situaţie, spune dr. Clayton, poate conduce la „înșelare emoţională şi fizică”.

Cele mai expuse riscului de despărţire sunt cuplurile a căror relaţie durează de mai puţin de trei ani, susţine cercetătorul, de aceea partenerii ar trebui să folosească mai rar această reţea socială. În schimb, cei aflaţi în relaţii de mai mult de trei ani nu sunt la fel de expuşi riscului de despărţire din cauza Facebook, fie pentru că nu folosesc prea des această reţea, fie pentru că relaţia lor a ajuns la un grad mai înalt de maturitate, sugerează omul de ştiinţă.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog