BlogPost.Timpul.md

Ce postări regretă cel mai mult tinerii pe Facebook

facebook-testing-new-timeline-format-with-single-column-of-posts-updated--8395815038

Statusurile de pe Facebook pe care tinerii regretă cel mai adesea că le-au publicat sunt cele legate de sex, politică, religie, alcool şi cele în care şi-au dezvăluit sentimentele sau emoţiile, arată un studiu realizat de Universitatea Carnegie Mellon şi intitulat „Am regretat din momentul în care am apăsat butonul share”.

În principal nu conţinut statusurilor este regretat, ci consecinţele neprevăzute, cei care le-au citit (care nu fac parte din lista de prieteni) şi momentele jenante.

În ceea ce priveşte consecinţele neprevăzute, participanţii la studiu au enumerat postarea unor statusuri sau fotografii în care au etichetat persoane în stare evidentă de ebrietate, în care au făcut remarci sexiste sau rasiste şi care au avut consecinţe profesionale.

În a doua categorie, cea a publicului lărgit care are acces la postări, tinerii recunosc că au omis sau au uitat că postările pot fi citite şi de alte persoane, nu doar de cei din lista lor de prieteni.

În cele din urmă, momentele jenante au rezultat din tendinţa umană de a te comporta altfel pe internet decât în realitate. Exagerările, sarcasmul sau comentariile batjocoritoare le-au creat probleme tinerilor, arată studiul.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog