BlogPost.Timpul.md

Vorbitul la telefonul mobil creşte tensiunea arterială

images

Vorbitul la telefonul mobil contribuie la creșterea tensiunii arteriale, arată un studiu italian, citat de Daily Mail. Acest lucru ar putea fi cauzat şi de informaţiile pe care le receptează oamenii în timpul conversaţiei.

Experimentul a urmărit nivelul tensiunii arteriale a 94 de pacienţi cu vârsta medie de 53 de ani, care sufereau de o uşoară hipertensiune. Oamenii de știință au colectat 12 seturi de analize ale tensiunii la intervale de un minut. Pacienţii au fost aşezaţi confortabil pe un fotoliu dintr-un cabinet medical şi, după prima citire a tensiunii, doctorii i-au lăsat singuri în încăpere. Odată rămaşi singuri, participanţii au fost sunaţi pe telefonul mobil de trei ori de către cercetători. În momentul în care aceştia vorbeau la telefon sau primeau un apel, oamenii de ştiinţă au putut observa o creştere a tensiunii de la 121/7 la o medie de 129/82.

În schimb, în cazul pacienţilor care erau obişnuiţi să primească în jur de 30 de apeluri telefonice pe zi, cercetătorii au putut observa că au dezvoltat un fel de imunitate la aceste impulsuri ale tensiunii arteriale.

Dr. Giuseppe Crippa de la Spitalul William of Saliceto din Italia notează faptul că pacienţii obişnuiţi cu telefonul mobil sunt mai tineri, iar aceştia ar putea fi mai puţin perturbaţi de alertele produse de aceste dispozitive.

Tensiunea arterială crescută sporeşte semnificativ riscul apariţiei unui atac cerebral. Aproximativ un miliard de persoane din toată lumea au un nivel ridicat al tensiunii arteriale.

 

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog