BlogPost.Timpul.md

Condamnați la 15 ani de închisoare pentru o poză în care mâncau carne de porc

45._cuplu_malaiez_condamnat_pentru_postarea_unei_poze_mncnd_carne_de_porc_400

Doi tineri malaiezi nemusulmani au fost condamnați la 15 ani de închisoare în Malaezia, pentru infracțiunea de „răzvrătire”, după ce au postat o poză pe Facebook mâncând carne de porc în timpul Ramadanului. Malaezia este predominant musulmană.

Alvin Tan şi Vivian Lee, cunoscuţi de asemenea ca Tan Jye Yee şi Lee May Ling, și-au susținut nevinovăţia în timpul unui proces intentat împotriva lor, în Kuala Lumpur. Cei doi ar fi postat o fotografie cu ei, la un restaurant, mâncând carne de porc. Poza includea o urare pentru musulmanii care respectă Ramadanul şi, de asemenea, adresa website-ului lor, în care apar și clipuri video cu un conținut sexual explicit, notează religionnews.com.

La înfăţişarea la proces, Dl. Tan a spus că fotografia a fost făcută pentru divertisment, nicidecum ca să jignească musulmanii şi, de asemenea, a cerut iertare, într-un video, pentru că a jignit comunitatea de musulmani în luna sfântă a Ramadanului.

Legea de Răzvrătire pedepseşte orice acţiune sau cuvânt care provoacă ostilitate, dispreţ sau nemulţumire faţă de guvern, sistemul de justiţie, faţă de conducători, sau între diferite rase sau clase. Pentru încălcarea acestei legi, pedeapsa este de 3 ani, dar dacă la aceasta se mai adaugă şi alte delicte, pedeapsa poate fi de 15 ani de închisoare.

Procesul tinerilor nu este primul caz de acest gen. În anul 2009, o femeie musulmană a fost condamnată la 6 lovituri cu o nuia de ratan şi o amendă de 1.400 de dolari, pentru că a băut bere într-un club de noapte (ulterior pedeapsa s-a redus la servicii în folosul comunităţii). De asemenea, poliţia arestează cuplurile necăsătorite care se află singure într-o cameră, fiindcă legea stipulează că acest tip de apropiere este nepotrivit înainte de căsătorie.

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (1 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (0 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog