BlogPost.Timpul.md

MEDIA NEWS: Cine e noul producător JurnalTV și unde se va filma Moldova are Talent?!

start_1150751
Imagine:jurnal.md
 

JurnalTV e în centrul atenției presei în ultimele zile. Odată cu plecarea Natei Albot, am putea zice că începe o „eră” secundă a televiziunii, sau Jurnal 2.0.

Totuși, odată ce postul ocupat până acum de Nata Albot rămâne liber, din 1 august el va reveni noului producător general al televiziunii, un jurnalist foarte cunoscut de la noi. Deși se speculează în presă diferit, iar evitarea numirii noului producător general al televiziunii devine o activitate tot mai răspândită, totuși există un om în spatele acestei taine.

SPING a discutat cu noul producător general al JTV, iar în scurt timp aș putea obține un interviu de la el. Dar… cine e el, noul producător JurnalTV?

– Este jurnalistul care a adus formatul Late Night Show în Moldova

– A luat primul interviu televizat de la Vladimir Plahotniuc, tocmai în perioada în care mulți susțineau că, pe atunci doar afaceristul, acum și politicianul democrat stă în umbră.

– A stat departe de televiziune, însă a muncit în PR în toată această perioadă dintre Late Night Show-ul prezentat acum câțiva ani și postul de producător general al JurnalTV.

 

Mai sus sunt doar 3 lucruri, care ar putea spune totul, pentru cineva, dar și nimic pentru altcineva, despre noul producător al televiziuni generaliste. Astfel, D.S. își va începe activitatea din 1 august 2013, iar din toamnă vor ieși primele produse TV cu marca noului producător.

Moldova are Talent, într-o scenă de epocă

Proiectul Moldova are Talent va aduna, cu siguranță, audiențe mari atât în fața ecranului, cât și în sala unde vor avea loc preselecțiile înregistrate, filmările cărora vor începe în septembrie. Astfel, show-ul se va desfășura în Teatrul Național de Operă și Balet.

Totuși, semifinalele și finala vor avea loc într-un studio în care PRIME promite că va investi multe mii de euro sau dolari. Încheierea show-ului va avea loc în luna decembrie 2013.

Unul din prezentatorii show-ului este Mircea Marco.

sursa: sping.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog