BlogPost.Timpul.md

NICU SE “BATONIZEAZĂ”

pisica-nicu-si-baton

Pisici violete, “batonizarea” lui Nicu şi un subiect inedit clădit pe realităţile noastre, hai să le spunem frumos – grele.

Anume acestea sunt ingredientele episodului 4 al megaproducţiei autohtone (aşa-mi place mie să exagerez chestiile care-mi plac :) ) Nicu şi Baton. Am stat la sfat cu producătorul desenului animat, Eugen Frimu, vreo două ore, dintre care am discutat despre animaţie la general, despre viitorul animaţiei autohtone, despre rentabilitate şi multe alte subiecte, unele dintre care le voi scrie aici, pe blog, dar într-o altă postare.

Un lucru este clar – în toamna asta (mai exact în luna septembrie, cel mai probabil) se va lansa episodul numărul 4 al desenului animat Nicu şi Baton. Eu am decis, ca un adevărat patriot al acestei ţări, să vă readuc aminte şi despre celelalte episoade ale desenului animat, mai ales că am realizat că încă sunt foarte mulţi oameni care nu au văzut nici măcar un episod. O să îndrept eu lucrurile (măcar cît pot) şi am să postez cîte un episod în fiecare material scris de mine, pînă la premiera din septembrie. Nu de alta dar nu aveţi dreptul să rataţi aşa bunăciune de producţie autohtonă :)

sursa: ivan.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (5 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog