BlogPost.Timpul.md

Medicii-„eroi” de la spitalul „V. Ignatenco”

chirurgi
 

Așadar, acei medici care zilele acestea au șocat societatea și „datorită” cărora presa din toată lumea a preluat imaginile arhicunoscutei deja bormașini, astăzi organizează o conferință de presă privind utilizarea uneltelor pentru construcţii în cadrul operaţiilor chirurgicale.

Conferința poate fi rezumată cam așa: În spitalul „V. Ignatenco” este un conflict deja de 10 ani; directorul a zis că secția va fi reparată, dar nu s-a făcut nimic; el vrea să închidă secțiile noastre; noi dintotdeauna lucrăm așa; etc., etc.

Deci, asta este. Pe stimabilii noștri medici asta îi deranjează – că există conflict în spital, că există interese. De faptul cum se operează și cu ce unelte e altă treabă – ne descurcăm cu ce avem.

Este clar, imaginile „apărute pe internet” au lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Dar de ce ele au fost filmate și de ce nu s-a încercat timp de 20 de ani să se întreprindă ceva? De ce abia acum? De ce timp de 20 de ani cât lucrează acești doctori cu vestita bormașină nu au scos niciun cuvânt? Faptul că scriu dări de seamă în fiecare lună asta nu înseamnă încă nimic.

Dacă oamenilor ieștia le era în cot cu ce operează copiii, atunci schimbau lucrurile demult; dacă nu le reușea, ne-ar fi spus despre asta tot demult. Iar astăzi poate ministrul Sănătății primea o altfel de mustrare…

sursa: surdu.si.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog