- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Să ținem cald borșul mentului, să nu se grăbească

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Iulie 23, 2013 @ 09:46 in Actualitate | No Comments

Noaptea trecută încă o mașină a Inspectoratului Național de Patrulare a fost ”bombită” la o intersecție. În ultimele 2 zile deja două mașini au fost avariate, dintre care una nouă, Skoda Rapid, cumpărată cu împrumut, pentru care încă trebuie de achitat.

În toate cazurile INP spune că încă nu cunosc vinovatul, deși uneori este clar că polițistul este cel care a provocat accidentul, grăbit fiind să se ducă să-și mănânce borșul acasă.

Mulți dintre noi au văzut cum polițiștii depășesc viteza prin oraș, fără a aprinde girofarul, iar când ajung la semafor deja sunt incluse și se antrenează în traversarea intersecției la roșu, sau chiar trec fără ca girofarul să fie pornit. Zilnic suntem martori la așa ceva, de-ți vine uneori să te culci în fața mașinii lor și să-i întrebi unde se grăbesc.

Cred că e timpul ca polițiștii moldoveni să înceapă a învăța culorile semaforului și a se opri când e roșu, pentru că borșul poate fi încălzit dacă se răcește.

În cazul de noaptea trecută martorii au indicat concret că girofarul nu a fost pornit când mașina poliției a trecut pe roșu, însă, cu părere de rău, acest caz va fi mușamalizat, așa cum multe sunt mușamalizate și închise peste o perioadă te timp, cu achitarea daunelor din banii noștri, ai contribuabililor.

Inevitabil este că INP va emite un comunicat prin care are să anunțe că polițistul era în misiune de serviciu. Aha, ați mai emis un comunicat și ați pus foto trucate pe site, când unul era parcat ca boul, lângă Sun City.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2013/07/23/sa-tinem-cald-borsul-mentului-sa-nu-se-grabeasca/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.