BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net23.07.2013

Să ținem cald borșul mentului, să nu se grăbească

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

screenshot_05217400
 

Noaptea trecută încă o mașină a Inspectoratului Național de Patrulare a fost ”bombită” la o intersecție. În ultimele 2 zile deja două mașini au fost avariate, dintre care una nouă, Skoda Rapid, cumpărată cu împrumut, pentru care încă trebuie de achitat.

În toate cazurile INP spune că încă nu cunosc vinovatul, deși uneori este clar că polițistul este cel care a provocat accidentul, grăbit fiind să se ducă să-și mănânce borșul acasă.

Mulți dintre noi au văzut cum polițiștii depășesc viteza prin oraș, fără a aprinde girofarul, iar când ajung la semafor deja sunt incluse și se antrenează în traversarea intersecției la roșu, sau chiar trec fără ca girofarul să fie pornit. Zilnic suntem martori la așa ceva, de-ți vine uneori să te culci în fața mașinii lor și să-i întrebi unde se grăbesc.

Cred că e timpul ca polițiștii moldoveni să înceapă a învăța culorile semaforului și a se opri când e roșu, pentru că borșul poate fi încălzit dacă se răcește.

În cazul de noaptea trecută martorii au indicat concret că girofarul nu a fost pornit când mașina poliției a trecut pe roșu, însă, cu părere de rău, acest caz va fi mușamalizat, așa cum multe sunt mușamalizate și închise peste o perioadă te timp, cu achitarea daunelor din banii noștri, ai contribuabililor.

Inevitabil este că INP va emite un comunicat prin care are să anunțe că polițistul era în misiune de serviciu. Aha, ați mai emis un comunicat și ați pus foto trucate pe site, când unul era parcat ca boul, lângă Sun City.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog