BlogPost.Timpul.md

O bormașină a fost operată cu un copil la spitalul „V. Ignatenco” din Chișinău

image001
Imagine:pan.md
 

Șocantul s-a produs! Liveul a fost transmis! Ecranele s-au îngălbenit într-atât că nici culoarea sângelui nu putea fi distinsă. În concluzie, premierul RM, Iurie Leancă, a reușit să fie șocat(!) (găsiți acest cuvânt aici).

Totul a început cu imaginile „plasate pe internet”, iar presa a pornit în căutarea bormașinii dreliului pierdut… Că-i bun, că nu-i bun, că-i industrial, că nu-i industrial, că-i ruginit, că nu-i ruginit, că-i permis, că nu-i permis. Dar despre asta și altele mai bine a scris Ion Tcaci.

Cel mai trist e că nimeni nu s-a interesat de starea acelui copil, filmat pe ascuns de un doctor-erou (?), chiar dacă ministrul Sănătății a vorbit despre asta în fața camerelor de luat vederi. Dacă operația a reușit sau nu, dacă acel copil se simte bine sau nu. Am citit doar aici o propoziție. Pentru că o reușită pierde teren aproape întotdeauna într-o știre.

Dar, probabil, s-a ajuns unde se dorea, cu ajutorul presei, ca de fiecare dată – la existența unui conflict, a unor relații ostile și discreditări.

sursa: surdu.si.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog